Connect with us

Groznica digitalne večeri

Događaj

Groznica digitalne večeri

Digital Night koktel

Digital Night koktel

Digital Night, veče posvećeno digitalnom marketingu i primeni tehnologije u ovom domenu, održano je sinoć u ekskluzivnom Clubu Reset, elitnom prostoru blizu Novog Sada. Sam događaj je okupio mnogobrojne poznate i uticajne ličnosti iz sveta digitalnih i društvenih medija, kao i javne ličnosti, sportiste, glumce, novinare i blogere.

Od poznatih su prisustvovali Gordana Čomić, Vesna De Vinča, miss Srbije Milica Vukliš, glumac Bojan PerićTatjana Vojtehovski, Milan Strongman Jovanović, Dejan Ćirjaković Boškić i Dimitrije Banjac Čvarkov iz Državnog posla, kompozitor i muzičar Ognjen Radivojević i mnogi drugi.

Voditeljka programa bila je Aida Alilović, koja je najavila veče zanimljivih aplikacija, sjajnu muziku i odličan provod. Prisutni gosti su mogli da isprobavaju različite digitalne aktivacije koje su se nalazile u različitim zonama na otvorenom prostoru Cluba Reset. Aktivacije kao što su Kinect tehnologija su nudile mogućnost simultanog igranja Svetskog prvenstva u fubalu i upravljanje objektima pomoću pokreta na platnu, dok je Augmented Reality aktivacija prenosila kreativan sadržaj sa postavljenih postera putem posebne mobilne aplikacije događaja.

Voditeljka programa - Aida Alilović

Voditeljka programa – Aida Alilović

Pozitivni buzz među prisutnima i na Tviteru i Instagramu pokrenula je nagradna igra Digital Might, prikazivana na velikom ekranu tj. Media Wall-u, a podrazumevala je snimanje i share-ovanje zanimljivog sadržaja sa događaja kroz naloge korisnika na ovim društvenim mrežama. Najaktivniji učesnici bili su nagrađeni Nike opremom i wellness vaučerima koje je omogućila Hotel Galerija.

Tokom večeri, prisutni su uživali u akustičnom repertoaru pop cover benda Katy B Good, a nakon kojih je nastupala prelepa Lena Kovačević sa svojim pratećim bendom i tako upotpunila veče muzikom posebnog  senzibiliteta. Vrhunac večeri bilo je proglašenje pobednika koji je osmislio najkreativniji naziv za Digital Night koktel, specijalno napravljen za ovu priliku, a dobro raspoloženje se nastavilo i tokom Digital Night Smirnoff Party-ija kada su se smenjivali najveći hitovi sa domaće i svetske scene.

Lena Kovačević

Lena Kovačević

Najveći utisak koji su prisutni poneli sa ove večeri, je uspešno povezivanje aktivnosti u realnom svetu sa njihovim predstavljanjem u digitalnom svetu, na društvenim mrežama. Ovaj inovativni koncept marketinga koji pruža ogromne mogućnosti u kreiranju korisničkog doživljaja i pretvaranju korisnika društvenih mreža u učesnike u prenošenju marketinških poruka u multimedijalnom okruženju, predstavljen je kroz lično iskustvo prisutnih što je i bila ideja vodilja digitalne agencije Homepage kada je organizovala ovaj događaj.


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Oglas
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top
error: Hvala što nas čitate! © 2017 Tračara