Prati nas

Gru: Đani je besan na ceo svet!

Vesti

Gru: Đani je besan na ceo svet!

Saša Đani Ćurčić i reper Dalibor Andonov Gru potukli su se uživo u rijalitiju i tako ušli u istoriju srpskih rijalitija kao prve ličnosti koje su to uradile pred kamerama. Čitav incident počeo je kada je na žurku došao reper, što je Ćurčiću mnogo zasmetalo.

“Ne znam kako su neke ljude pustili da uđu na glavna vrata. Uz Grua mogu samo amonijak da popijem”, rekao je Đani poprilično glasno, a potom nastavio da proziva druge ljude, zbog čega ga je Gru pozvao rekavši da mu je potreban. “Saša, trebaš mi nešto!”, pozvao je Andonov Ćurčića i šapnuo mu nešto, nakon čega je bivši fudbaler skočio i gurnuo repera. Tada je cela situacija poprimila brutalne razmere i počela je razmena udaraca. Spekuliše se da se incident nije završio samo na tome, pošto je Đani jurnuo za Gruom i nastavili su tuču i ispred vile, zaštićeni od kamera, a tek je obezbeđenje ponovnom intervencijom uspelo da ih razdvoji.

“Čovek je besan na ceo svet, ne znam zašto. Mene je izbacilo iz takta to što dok sam bio u kući, sve vreme me je kulirao, a kad sam napustio rijaliti, počeo je da me ogovara. Vratio sam se nazad, pitao ga u čemu je problem i rekao da mi kaže sve u lice. Zamahnuo je i pokušao da me udari i tako je krenula ta tuča. Tokom svega toga uspeo je da mi otkine minđušu, koja je ostala u kući, ne znam sada ni da li ću je naći”, izjavio je Gru povodom sukoba sa Ćurčićem.

U produkciji rijalitija Parovi, kažu da je Đani izveden iz rijalitija i da će o njegovom učešću odlučiti danas ili sutra, a da je njegova devojka Ivana još u kući.

“Đani je izveden iz rijalitija Parovi, danas ili sutra ćemo odlučiti da li će se vratiti i nastaviti učešće. Đanijeva devojka Ivana je još u programu, a on je trenutno nedostupan dok produkcija ne odluči o njegovom učešću”, saopšteno je iz produkcije.

Izvor i foto: Alo.rs6 komentara

6 Comments

 1. MACKA

  13/02/2011 at 1:45 pm

  SASA CURCIC JE CAR SVE JE REKAO ISTINU PA TO CITAVU SRBIJU BOLI !!!

 2. Irma

  13/02/2011 at 3:22 pm

  “…i nastavili su tuču i ispred vile…”
  TUČU????? :O
  O moj Boooožeeee

 3. veritas

  13/02/2011 at 7:48 pm

  Ako se jedini iskren i dobar covek ne vrati u sou,mislim da vecina nece gledati onu bolumentu ljigavaca.CURCIC CAR!

 4. moki

  13/02/2011 at 8:44 pm

  Curcis je legend nad legendama…

 5. kristina

  14/02/2011 at 8:41 am

  ” …serem vam se u ton film !!!! “

 6. car

  14/02/2011 at 7:36 pm

  CURCIC JE LEGENDA U NEGATIVNOM SMISLU ALI NA SVOJU STETU*

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top