Prati nas

Grupa MVP promovisala novi spot!

Foto

Grupa MVP promovisala novi spot!

Kadar iz novog spota

 

Grupa MVP na čelu sa Banetom Lalićem sinoć je u jednom beogradskom klubu, pred brojnim prijateljima, kolegama i predstavnicima medija promovisala svoju najnoviju pesmu i spot pod nazivom Neka košta kol’ko košta.

Spot, čiju režiju potpisuje Bane Lalić, sniman je na jugu Španije i u Beogradu a iza kamere je i ovoga puta bio Igor Miljković, zaslužan za gotovo sve spotove sastava MVP. Jedan deo pesme otpevao je poznati hip hoper Ognjen Kostić Struka a u spotu se, pojavljuje i frontmen sastava Neverne Bebe Milan Đurđević.

“Pesma ‘Neka košta kol’ko košta’ nastala je u trenutku kada je moj životni put došao do raskršća. Ona govori o tome kako je sve u nama i kako čovek samo treba da prati svoja osećanja, svoje srce i svoju energiju bez obzira na uticaj sredine ili materijalna dobra”, kaže Bane.

Na promociji su pored svih članova benda MVP bile i brojne kolege, izmeđuostalih i Gru, Knez, Nikola Rokvić, MaraqYa, Sajko, Marko Živić, Petar Janjatović, Niggor, Marko Đurovski i mnogi drugi. Inače, televizijska premijera spota je u ponedeljak 18. novembra u 20h na regionalnom MTV kanalu, nakon čega će biti postavljen i na servis YouTube.

Bane Lalić

 

Gru

 

Marko Živić

 

Niggor i Knez

Redakcija Tracara.com1 komentar

1 komentar

  1. Starship

    16/11/2013 at 11:10 am

    ovi su imali jednu dobru pjesmu “CELU NOC I CELI DAN” posle toga je sve PISI-PROPALO

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top