Prati nas

Gwyneth želi da uništi magazin ‘Vanity Fair’!

Šokantno

Gwyneth želi da uništi magazin ‘Vanity Fair’!

Gwyneth Paltrow želi da uništi ‘Vanity Fair’!

 

Gwyneth Paltrow želi da uništi Vanity Fair. Da, dobro ste pročitali! Glumica je besna jer uredništvo magazina pokušava da je razotkrije, zbog čega ona želi da prva uništi reputaciju Vanity Faira, pre nego što oni to njoj urade.

“Izdanje u kome će biti razotkrivena Gwyneth Paltrow biće objavljeno i najverovatnije će se prvo pojaviti na internetu u naredne dve do tri nedelje”, kaže insajder za Radar Online. “Previše izvora je upleteno u celu aferu i previše šokantnih informacija je otkriveno, da bi se priča povlačila.”

Ipak, tekst kojim će Gwyneth biti razotkrivena trebalo je da bude objavljen još u prethodnom izdanju časopisa, ali zahvaljujući naporima i uticaju glumice, to se nije desilo. “Ona želi da uništi reputaciju magazina pre nego što oni objave nešto o njoj”, dodaje izvor.

Supruga frontmena grupe Coldplay bombarduje mejlovima svoje prijatelje, moleći ih ne učestvuju u njenom razotkrivanju: “Ako vas pitaju za izjavu ili komentar, molim vas odbijte. Takođe, predlažem vam da više nikada ne sarađujete sa ovim magazinom”, stoji u mejlu koji je Gwyneth poslala svojim prijateljima.

Podsećanja radi, problematika između Gwyneth i Vanity Faira nastala je objavljivanjem informacije da je bila neverna svom suprugu, te najavom magazina da sledi potpuno razotkrivanje lika i dela poznate holivudske glumice. Svakako nas čeka jedan buran period, sa ne sumnajmo, šokantnim saznanjima.

Redakcija Tracara.com


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. Suzy

  05. 11. 2013. at 17:55

  Opa prpa Gwyneth..tako joj i treba,nije zlato sve sto sija!

 2. Svichky

  05. 11. 2013. at 20:42

  pa ok ali malo su mi bolesni ti novinari i redakcije, koji hoce po svaku cenu cuj – da raskrinkaju, razotkriju ili sta vec nekoga…aman pustite zenu, ako je olos, njeno okruzenje treba da je trpi i to je njihov problem, uostalom ni novinari nisu bas preterano cenjeni po pitanju njihovog integriteta, doslednosti i iskrenosti…zna se da ce sve uraditi samo za tiraz. sad najbolje unisititi zeni zivot, zivce i karijeru.

 3. Maja

  05. 11. 2013. at 23:41

  To je ok…. treba da se zna ko je kakav! A ne da tu izigrava neku sveticu! pod uslovom da su informacije tacne..naravno

 4. Mita

  06. 11. 2013. at 08:05

  -____- Ova zena je toliko antipaticna.

 5. ...

  06. 11. 2013. at 14:35

  od ove zene mi se kaka … nikakva glumica a ubacena da je zvezda … epa nisi sestro slatka i sleti malo

 6. kokara

  06. 11. 2013. at 15:56

  Evo majke mi nikad mi nije bilo jasno zbog cega toliko dizu ovu zenu? meni licno je antipaticna, nije me odusevila njena gluma, a posebno se iznerviram kad otvorim pojedine novine gde reklama odredjenog proizvoda bude preko cele strane i kad vidim da je zastitno lice mnogiiih svedskih kompanija.. a toliko prelepih i lepsih zena od nje u dom Holiwudu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top