Prati nas

Haker objavljuje i kućni snimak Jennifer Lawrence?!

Šokantno

Haker objavljuje i kućni snimak Jennifer Lawrence?!

Golišavi skandal potresa Holivud

Golišavi skandal potresa Holivud

Holivud potresa najveći skandal do sada: izvesni haker objavio je golišave fotografije više od 100 poznatih ličnosti, a najviše je na udaru Jennifer Lawrence, koja nije do sada imala nijedan skandal.

Haker je objavio i saopštenje u kome sebe naziva kolekcionarem.

“Nisam uzimao novac kad sam objavljivao fotografije Jennifer Lawrence, nisam uzeo novac i pobegao. Sve je postalo čudno kad sam počeo da ih objavljujem. Ljudi su ih hteli besplatno. Dobio sam 120 dolara u virtuelnoj valuti bitcoinu, ali kad razmislite koliko je vremena trebalo da se fotografije prikupe i kad izračunate koliko sam novca potrošio da sve to objavim kako treba, verujte mi, zarada je mizerna,” navodi se u saooštenju.

Priča dobija i novu dimenziju: on je navodno izjavio da će objaviti i snimak na kome se vidi kako Jennifer vodi ljubav. Ipak, njega objavljuje tek nakon što dobije uplate na svoj PayPal nalog.

P.Ž./Tračara2 komentara

2 Comments

  1. Troll - bič Božiji

    01/09/2014 at 6:12 pm

    Koje se djavo i snimaju ako su svesni da su poznati. Dobro ajde njen snimak, ako uopste postoji, je nastao verovatno dok je bila anonimna … ali ove ostale ne razumem. Ma uopste u stvari, i poznati i anonimni, koji se moj snimati??? Ko danas kome veruje …

  2. STARSHIP**

    01/09/2014 at 6:43 pm

    GLEDAO SAM SLIKE NA “IMGUR-U” SOKANTNE SU

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top