Prati nas

Haos u ‘Parovima’: Zbog Cuce smanjena glavna nagrada!

Haos u ‘Parovima’: Zbog Cuce smanjena glavna nagrada!

Glavna nagrada zbg njihovog ponašanja manja za 20.000 evra!

Glavna nagrada zbg njihovog ponašanja manja za 20.000 evra!

Tenzija među ukućanima u rijaliti programu Parovi se nikako ne stišava. Akterke još jednog u nizu skandala su Ivona Negovanović Cuca i Jelena Golubović.

Naime dok je rediteljka sa Macom Diskrecijom sedela pored bazena i udarala u ogradu, Cuca im je prišla i počela da viče na njih.

“Hajde. Ustaj… obadve! Ustani odatle da te ne udarim ovom kašikom u glavu! Marš u sobu! Ti, prekini da te ne čujem. Marš u sobu na spavanje! Svetlo je ugašeno, mrš! Nemoj da ti j..em sve po spisku sad! Mene nećeš zadržati ja ću joj mozak otkinuti! Alo, bre, pusti me”, besnela je Cuca dok su je ostali ukukaćni držali.

Nakon toga Jasmin je ušao u bazen i namerno isprskao Jelenu vodom. Zatim je ponovo došlo do verbalnog obračuna između nje i Cuce i tada ju je pevačica bukvalno pljunula u lice.

Sporni snimak ovog incindenta za sada nismo u mogućnosti da prikažemo jer je zbog neprimerenog sadržaja zabranjen. Inače, produkcija je Cucu zbog neprimerenog ponašanja kritikovala i donela konačnu odluku o njenoj kazni.

“Nećeš biti izbačena ali kazna je to što se glavna nagrada za sve učesnike smanjuje na najviše 80.000 evra, iako je trebala da bude 100.000 evra”, rekla je voditeljka.

 


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. borg

  23. 03. 2015. at 09:43

  pa ove budale ne treba u rijaliti, ovo zakljucati negde sa njima srodnim dusama, ukljuciti lekice, dati kistove u ruke i neka crtaju prirodu. sramota sta se sve emituje na nasim tv. sramota ko sve dobija medijsku paznju. sramota sto nasa deca gledaju ovo.

 2. ich

  23. 03. 2015. at 10:06

  Bolje da ceo dan emituju crtane filmove!Moja deca bi se radovala!!!

 3. Liv

  23. 03. 2015. at 10:33

  Cuca je definitivno slucaj za posmatranje. Niko tu nije kako treba, ali ona ih je sve nadmasila.

 4. Danica

  23. 03. 2015. at 14:26

  slazem se za cucu ali nije ona jedina, svi su oni tu negde

 5. Lungo mare

  23. 03. 2015. at 16:14

  Gledam i čudim se da pored ovakve eskalacije ovaj problem produkcija rješava smanjivanjem nagrade umjesto automatski navlačenja luđačke košulje i protjerivanja u neki pshijatrijski centar.Dilema je dali je veći problem produkcija ili učesnici,pa opet da nije produkcija birala ovakve slučajeve problem bi bio manji.Ovdje se gledalo da rijaliti košta čim manje a učesnici čim manjim honorarima.Ja među budaletinama vidim samo par njih koji se razlikuju, koji su mentalno solidni, svi redom su bezveznjaci za koje niti vlastita porodica neće glasati,oni ih se momentalno srame što su njihovi.Ajde ko će glasati za ove starce što “krmaju” tj spavaju po cijele dane i prežderavaju se naravno—ko????Budimo realni, rijaliti nikad gori–nikad gori profili učesnika,nikakav mamac za gledateljstvo.Koga oni mogu animirati s čim????
  Toliko primitivizma nikad na jednom mjestu a isto tako nikakve koncepcije—programa.Šta se tu dešava……. vređaju ovu JG i MD -ju i navlače gledatelje i na njihov konto preživljavaju….ko….ko će glasati za penzionere…ko????…ko će glasati za debilanu mahom na čelu sa razvratnom Cucom koja se je*avala sa izvesnim Šabanom—Kokanom i Čokanom….ček dali su ovi likovi u produkciji normalni da se mogu igrati inteligencijom prosječnog gledatelja.Ja mislim da nisu!!!!!!!Umjesto da nešto mjenjaju oni probleme rješavaju smanjenjem glavne nagrade.
  Ha..haa.haaaaa e baš će profitirati od ovi kretena moš misliti. Evo kladim se, kad bi Maci uveli nekog potentnog tipa s kalibrom od 20-25, životom garantiram da će pobjediti Jelena Golubović… a tako i treba jer jedina shvaća rijaliti i šamara budaletine.Nikad nisam mislio da ću ovo reći ali realno Jelena Golubović jedina tamo ima solidno obrazovanje i zna šta radi i treba pobjediti.Volim provokatore sa stilom i neka im je*e mamu svima redom.

 6. Zdravko

  24. 03. 2015. at 11:56

  Mnogo primitivizma,malo kreativnosti. Uz nepostovanje Produkcije i nas gledalaca.Cuca,Ruzica,Atina…davno degradirale one zbog kojih su tu gde su. Moram priznati da je Jelena ta koja nosi ovaj rijaliti. Cast Bori i Lepoj! Vise sam ocekivao,no…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top