Prati nas

Hari: Emina je moj omiljeni član žirija!

Hari: Emina je moj omiljeni član žirija!

Emina je najbolji sudija 'X factora' po rečima Harja Mata Harija.

Emina je najbolji sudija ‘X factora’ po rečima Harja Mata Harija.

 

Poznati pop pevač Hari Varešanović kad god ima vremena prati dešavanja u popularnom tv formatu X Faktor, a koliko poštuje ovu emisiju dokazao je i svojim dolazkom i nastupom u uživo emisiji koja je bila na programu u utorak.

“Pratim emisiju kad god imam vremena, imate zaista dobre pevače. Dopadaju mi se Ilma, Daniel i Aleksa – oni imaju dobre vokale. Međutim, ja na tzv. faktor X gledam malo drugačije. Mislim da je potrebno da se ovim mladim, talentovanim pevačima naprave sopstvene kompozicije, kako bismo zaista videli ko poseduje taj X Faktor. Nemoguće je graditi karijeru na tuđim pesmama. Publika voli originalnost i lični pečat! Poručio bih žiriju da više obrati pažnju na izbor i aranžman pesama, bilo bi lepo svaku pesmu prilagoditi senzibilitetu kandidata, kad se već nema vremena za pravljenje novih kompozicija”, iskren je isken Hari.

Ovaj popularni pevač je tokom cele večeri bio vidno raspoložen, a na nastup je došao u pratnjo svoje lepše polovine koja takođe gleda X faktor. Na pitanje ko mu je omiljeni član žirija bez ustezanje je rekao:

“Emina mi je omiljeni član žirija, ovako globalno gledano. Kad nju vidim na tv-u podseća me na svetsku zvezdu! Odlično izgleda, a dopadaju mi se i njeni komentari, blagonaklonost ka takmičarima. Slažem se i sa Željkom da treba pevati na maternjem jeziku, baš zbog te emocije i iskrenosti koju pevač treba da prenese publici”.

Redakcija Tracara.com
Foto: Luka Pilipović8 komentara

8 Comments

 1. milica

  17/01/2014 at 11:24 am

  Mislim da je upravu,ali po meni x factor nije dovoljno dobar sou isto tako ne zanimnjiv pomalo uporedjujuci ga sa Tvoje lice zvuci poznato ili Prvi glas Srbije da je sou bio deo prve bilo bi znatno bolje.:D :)

 2. Alexandar1

  17/01/2014 at 12:17 pm

  I meni je Hari hahah :D

 3. Jovan

  17/01/2014 at 12:19 pm

  Iskreno, iste su veroispovesti. :D Ja ne znam koji je meni omiljeni, ali znam da je Kiki definitivno najlošiji. :( Ako bude 2. sezona, njega obavezno zameniti!

 4. Starship

  17/01/2014 at 12:19 pm

  MUSLIMANI SE PODRZAVAJU MEDJUSOBNO

 5. lbtfe

  17/01/2014 at 12:45 pm

  Iskren li je iskren Hari…:D:D:D

 6. lili

  17/01/2014 at 1:05 pm

  vjera nema veze s tim…i ja sam muslimanka pa mi je Zeljko najdrazi i kao clan zirija a i kao pjevac!

 7. Kaca

  17/01/2014 at 1:58 pm

  Nisam muslimanka, pa mi je Emina omiljeni clan ziria, jedina daje korektne komentare, trudi se da ne uvredi nikoga, za razliku od Zeljka i Kristine, koji najvise vole da “podbadaju” ostale clanove zirija, i njihove takmicare. I vidi se sada ciji takmicari najbolje prolaze, u ove dve emisije, i Kikijev, i Kristinin, a i Zeljkov kandidat se nasao u duelu, dok Eminini jos uvek nisu, to je njena zasluga!

 8. Troll

  17/01/2014 at 5:20 pm

  Od svih nastupa, njegov bio najbolji.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top