Prati nas

Harrison Ford: Penzija je za starce!

Hot!

Harrison Ford: Penzija je za starce!

Harrison Ford još uvek želi da radi

Poznati američki glumac Harrison Ford izjavio je da nema nameru da ode u penziju, jer je penzija kako on kaže za matore ljude.

71-godišnji glumac Harrison Ford je jedna od najvećih holivudskih zvezda, jer je u filmskoj industriji preko 40 godina i za to vreme njegovi filmovi zaradili su oko milijardu dolara! Vremešni Ford, naime, još uvek želi da doprinese ovoj industriji i neće skoro otići u penziju.

Iako ne voli da daje intervjue rekao je da ćemo ga još gledati u bioskopima: ”Mislim da je penzija za stare ljude. Ja sam još uvek u poslu, hvala. Imam dete i želim što duže da živim i gledam ga kako raste. Takođe imam i tri unučeta, uživam u životu i želim da budem ovde dokle god mogu”.

Harrison je bio u braku tri puta i ima petoro dece. U treći brak ušao je pre tri godine sa dvadeset tri godine mlađom koleginicom Calistom Flockhart. Njih dvoje su usvojili sina Liama 2001. godine.

Njegov raspored je veoma zauzet. Samo ove godine izašla su tri filma u kojima glumi, a sledeće godine ćemo ga gledati u filmu The Expendables 3.

D. J. / Tracara.com3 komentara

3 Comments

 1. Smrt Pece Prase

  10/09/2013 at 5:30 pm

  Bez starca nema udarca.

 2. kiki^^

  10/09/2013 at 5:52 pm

  pa ti si starac…kriza srednjih godina sve vise pomera granice

 3. Po

  10/09/2013 at 6:10 pm

  Koji kralj :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top