Prati nas

Harry Styles otkrio šta mu je Adele pokolnila za 21. rođendan

Extra

Harry Styles otkrio šta mu je Adele pokolnila za 21. rođendan

Harry Styles predstavio je juče svoj prvi solo singl pod nazivom Sing of the times, a tokom promocije nove pesme, mladi pevač otkrio je, između ostalog, i zanimljivu anegdotu o rođendanskom poklonu koji je dobio od kolegenice Adele.

Styles je, gostujući u radio emisji BBC Radio 1, ispričao: “Za moj 21. rođendan Adele mi je poklonila kopiju svog albuma 21 i rekla mi: ‘Ja sam uradila sam neke prilično kul stvari kada sam imala 21 godinu. Srećno!'”.

Ako je osvajanje Grammy nagrade za Najbolji album godine i tiraž od 5 miliona prodatih albuma ‘prilično kul stvar’, onda Harry bolje da poradi na nečemu stvarno spektakularnom što pre.

Kaže da je Adele najbolja u tome što radi (foto: BBCRadio1)

Kaže da je Adele najbolja u tome što radi (foto: BBCRadio1)

Bivši član One Directiona je krenuo stopama svojih kolega iz benda i započeo solo karijeru, a priznaje da mu je neke savete dala i sama Adele. “Razgovarao sam malo sa njom, ona poznaje muzičara sa kojim sam dosta sarađivao. Ali nije mi toliko značio njen savet koliko način na koji ona radi. Ona postavlja primer, zaista je najveća zvezda”, otkrio je 23-godišnji pevač na kraju.

 

Loading...


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top