Connect with us

Harry Styles otpevao pesmu za koju se spekulisalo da je o Taylor Swift (VIDEO)
Muzika

Harry Styles otpevao pesmu za koju se spekulisalo da je o Taylor Swift (VIDEO)

(foto: SNL)

(foto: SNL)

U jeku promocije prvog samostalnog singla Sign of the TimesHarry Styles je rešio da stavi tačku na sve polemike oko pesme Ever since New York, odnosno sva nagađanja koja su krenula nakon što je objavio spisak pesama koje će se naći na njegovom debitantskom albumu. Fanovi su se odmah ‘zakačili’ za naziv ove pesme za koju su smatrali da će biti odgovor na pesmu njegove bivše devojke Taylor Swift Welcome to New York.

Iako je Swiftova nekoliko pesama posvetila Harryju (pa je tako čak jedna od pesama nosila naziv Style), mladi pevač je odmah želeo da se ogradi od takve vrste marketinga i privlačenja pažnje, pa je prvom prilikom izveo ovu pesmu kako bi sprečio dalje širenje raznih teorija i dokazao da ona nema veze sa Taylor.

Neki fanovi su pokušali da nađu neku vezu u pojedinim stihovima, ali njihove teorije ne stoje na čvrstim nogama.

“Naravno da nije posvetio pesmu Taylor. Njemu ne treba taj vid promocije kao njoj. Na raskidima je napravila karijeru”, glasi samo jedan od stotine sličnih komentara.

Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. qq

    17/04/2017 at 11:30 am

    Ne znam zašto svi pljuju Taylor što piše o raskidima i vezama, pa kad pišeš sam svoje pesme logično je. I svima drugima su pesme o tome, samo što im drugi pišu pesme, pa ne povezujemo. Ali Harry svaka čast. Meni je on i najlepši i najtalentovaniji iz te grupe.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top