Harry Styles prvi put o pesmama koje mu je Taylor Swift posvetila

Objavljeno: 20.04. 11:42

(foto: Rolling Stones)

(foto: Rolling Stones)

Iako je njihova veza trajala svega 4 meseca, na prelazu između 2012. u 2013. godinu, Harry Styles priznaje da je taj emotivni odnos ostavio mnogo traga na njemu i Taylor Swift, budući da su bili mladi i da im je takva vrsta odnosa bila nešto potpuno novo. 

(foto: Pacific Coast News)

(foto: Pacific Coast News)

Iz tog razloga nekadašnji član popularnog britanskog sastava One Direction nema problem sa tim da naleti na fotografije sa njihovih prvih dejtova koje su završile na internetu. “Kada gledam te fotke shvatam koliko su veze teške, u bilo kom periodu života, a posebno kada imaš 18 godina, sve ti je to novo i pokušavaš da se snađeš u svemu tome.”

Nakon njihove veze, Taylor je objavila prvi pop album u karijeri, a mnogi su spekulisali o tome da li su pesme Style Out of the woods o Stylesu. “Ne znam da li su te pesme o meni, ali je činjenica da su to dobre pesme i da su ih puštali na sve strane. I ja pišem pesme zasnovane na ličnom iskustvu. To svi rade. Srećan sam ukoliko joj je sve to što smo prošli pomoglo da napiše takve pesme. Nije bitno da li se meni te pesme dopadaju ili ne. I nisam joj ja potreban da to kažem naglas da bi ona znala da su pesme dobre. Reći ću samo da su te pesme najneverovatniji neizgovoreni dijalozi ikada.”

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

antoine oliver pilon 5
Hot or not

Da li je ovo najotkačenija muška frizura u 2017. godini?

20-godišnji kanadski glumac Antoine Olivier Pilon, najpoznatiji po ulozi problematičnog tinejdžera u filmu Mommy, postao je predmet rasprava na mnogim internet platformama zbog nove frizure.