Heidi Klum u izdanju mračnijem nego ikad

Objavljeno: 11.04. 12:19

Heidi Klum ( foto: Rankin-THE HEAT)

Heidi Klum ( foto: Rankin-THE HEAT)

Poznata manekenka Heidi Klum, pokazala je svoju mračnu stranu na fotografisanju za petogodišnjicu magazina Hunger, sa čuvenim fotografom Johnom Rankinom.

Ova nemačka manekenka imala je priliku da se na fotografijama nađe u raznim ulogama u prostorijama nazvanim “soba mašina”, “orman mesa” i “zatvor”.

Slikanje za Hunger magazin foto: Rankin-THE HEAT )

Slikanje za Hunger magazin ( foto: Rankin-THE HEAT )

Heidi se već par puta fotografisala za Hunger magazin u proteklih nekoliko godina i važi za omiljenu Rankinovu muzu za fotografisanje. Inače fotograf koji je je jako dobar prijatelj Klumove, 2009. godine napravio je knjigu manekenkinih fotografija pod nazivom Heidilicious sve o Klum.

Na pitanje koja mu je omiljena manekenkina fotografija, Rankin je rekao da je to slikanje za osmo izdanje Hunger magazina.

Fotografisanje za Hunger magazin ( foto: Rankin-THE HEAT)

Fotografisanje za Hunger magazin ( foto: Rankin-THE HEAT)

“Trčanje holivudskim bulevarom sa Heidi je bilo ludo. Zvali smo sve raspoložene da učestvuju u fotografisanju, obične ljude i ljude obučene u razne likove. Spajdermen nije želeo da siđe sa svoje bandere, ali smo po 100 dolara platili Betmena i Džokera da učestvuju u jednom kadru,” ispričao je Rankin za Mail online.

John je dodao da mu je omiljena fotografija ove manekenke zapravo njen portret koji je naslikao ulični umetnik.

Ulični umetnik crta manekenkin portret ( foto: Rankin-THE HEAT)

Ulični umetnik crta manekenkin portret ( foto: Rankin-THE HEAT)

“Spajdermen je samo uskočio u kadar, a potom tražio nešto novca i vratio se na svoju banderu,” dodao je fotograf o kadrovima koje je radio sa Heidi.
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

rihanna 2
Hot or not

Rihanna postavlja novi trend čupavih maski za telefon

Rihanna je godinama unazad stekla status, ne samo jedne od najvećih pop zvezda, nego i modne ikone, a dok je ranije bilo lako ispratiti trendove...