Prati nas

Heidi progovorila o razvodu!

Extra

Heidi progovorila o razvodu!

Za razliku od njenog bivšeg supruga Seala, Heidi Klum nije se oglašavala povodom razvoda. Nakon nešto više od mesec dana od kad su predali papire za razvod braka, Heidi je ispričala svoju stranu priče za novi broj magazina Elle.

“Osećala sam se kao da sam u centru tornada. Emocije koje sam imala u sebi su bile jedan tornado, a svet oko mene sa svim svojim ludostima, drugi. Koliko god bilo teško, to je život. Ponekad sam imala utisak da će me nešto pogoditi u glavu. Umesto da sam našla oslonac, ili slamku spasa udarali su me sa svih strana”, izjavila je Heidi.

“Ni jedan brak nije savršen, svi imamo probleme, ali kada oni postanu nerešivi, onda je kraj. Ne želim da govorim ni o lepim, a još manje o ružnim stvarima iz našeg braka. Ja sam lavica koja će uvek da se bori za sebe, decu i posao i nemam potrebu da bilo šta više kažem o Sealu”, rekla je Heidi, ali se ipak detaljnije pozabavila likom i delom svog bivšeg supruga, rekavši da iako joj smeta njegovo iznošenje intime u javnost, ipak ga razume.

“On je odrasla osoba. Ne mogu ja da mu pričam šta sme a šta ne sme da radi. Ljudi ne moraju da znaju ko je šta uradio. Ja ne želim da razmišljam o tome ko je odgovoran za naše uspone i padove. Svaki par prolazi kroz to, a nažalost, mi smo javne ličnosti.”

Foto: Usmagazine.com

 3 komentara

3 Comments

 1. bzv

  10/03/2012 at 1:01 pm

  ma vjerovatno je on nesto uradio

 2. Lory :)

  10/03/2012 at 2:17 pm

  Zasto uvek muskarac navodno pogresi?! Mozda je i ona,on je nju ozenio dok je bila trudna sa drugim,znaci da je mnogo voleo! Sta se tu desilo samo oni znaju!

 3. 56789

  10/03/2012 at 4:12 pm

  o jest’ u progovorila, ocekivala sam detalje, detaljeeeeeee :) hahahhah

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top