Helena Bonham Carter i Pink pozirale nage u humanitarne svrhe

Objavljeno: 12.02. 21:03

Prevazišla strahove (foto: Fishlove)

Prevazišla strahove (foto: Fishlove)

Mnoge poznate ličnosti se često fotkaju bez odeće, ali ne i njih dve. Zbog čega su Helena Bonham Carter Pink napravile izuzetak ovoga puta?

Poznata glumica Helena Bonham Carter, koja se rastala od kultnog režisera Tim Burtona nakon 17 godina, odlučila je da se suoči sa jednim od svojih najvećih strahova. U pitanju su ribe kojih se ova glumica plaši, a za novu kampanju Fishlove pozirala je bez odeće grleći veliku ribu kako bi skrenula pažnju na nedozvoljeni ribolov koji sve više ugrožava ekosistem.

Prevazišla strahove (foto: Fishlove)

Prevazišla strahove (foto: Fishlove)

I pevačica Pink, poznata kao jedna od najistaknutijih boraca organizacije za zaštitu životinja PETA, pozirala je potpuno naga u kampanji koja nosi slogan Radije bih bila gola nego da nosim krzno. U podnaslovu ove kampanje stoji moto Osećaj se prijatno u svojoj koži i pusti životinje da im bude prijatno u njihovoj. 

Ovaj bilbord veličine oko 30 metara od danas se nalazi na Tajms skveru.

Pink od 30 metara (foto: PETA)

Pink od 30 metara (foto: PETA)
necaiksde@gmail.com'
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

dara bubamara
Hot or not

HOT or NOT: Dara Bubamara inspirisana Minnie Mouse

Kada je reč o stajlingu Dare Bubamare modni kritičari idu od hvalospeva do najtežih pogrdnih komentara, ali ona, u svom stilu, ne haje mnogo za...