Prati nas

‘Herojska’ operacija Amande Bynes

Extra

‘Herojska’ operacija Amande Bynes

Uzrok Amandinog čudnog ponašanja bila je zapravo naborana koža između očiju

Supermen može slobodno u penziju, jer nam je stigao novi superheroj! Amanda Bynes je izjavila da sebe smatra herojem jer je operisala nos nakon 27 godina!

Kad već niko drugi neće, Amanda Bynes je odlučila da samu sebe pohvali putem društvene mreže Twitter povodom svoje tek završene operacije nosa:

“Od rođenja do sada sam živela sa defektom na licu i smatram sebe herojem što sam se tek sa 27 godina odlučila na plastičnu operaciju. Morala sam ovo da podelim sa vama, kako bi mediji prestali da koriste moje stare slike i da šire laži o meni i mom neprimerenom ponašanju kada se radi o tome da me je zapravo samo bilo previše sramota da priznam da imam defekt od rođenja!”

Amanda je nastavila da nabraja još heroja, osim naravno nje, čestitajući svojim doktorima na odlično odrađenom zadatku:

“Koža između očiju mi je bila naborana kao mreža i moji doktori su heroji koji su uspeli taj defekt da poprave. Delim svoju priču sa vama kako biste znali da nisam luda – samo me je bilo sramota.”

Aha, ovo dakle objašnjava njeno dosadašnje čudno ponašanje. Ili ne?

U.H.N. / Tracara.com


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Marko

    21/06/2013 at 6:54 pm

    Ova devojka je totalno pukla.

  2. curly ccc curly

    21/06/2013 at 9:28 pm

    ama ja ovu vidim samo ovde i citam o njoj samo ovde, nit znam gde je glumila i dal je glumica, pevacica ili sta vec…. samo znam da je devojka zesci ludak

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top