Prati nas

HIT: Ovako je Kim Kardashian čestitala rođendan Paris Hilton!

Extra

HIT: Ovako je Kim Kardashian čestitala rođendan Paris Hilton!

Nekada davno... (foto: VH1.COM)

Nekada davno… (foto: VH1.COM)

Paris Hilton Kim Kardashian su definitivno izgladile sve nesuglasice koje su se taložile među njima godinama, a Kim je svojoj prijateljici čestitala rođendan prisećajući se dobrih, starih dana.

Danas je Kim jedna od najpoznatijih osoba na svetu, ali pre nekoliko godina je bila samo asistent razmažene bogatašice Hilton imperije što je podrazumevalo da pred milionskim auditorijumom rijalitija Jednostavan život masira noge Paris, da rasprema njen garderober i da neumorno ponavlja Kako vi kažete.

Kako je sve to daleko od današnje uspešne žene Kim koja je preuzela titulu osobe o kojoj se najviše priča od Hiltonove. A taj uspeh je učinio da zažmuri i na to što je Paris svojevremeno izjavila da je guza Kim Kardashian podseća na kotaricu za sir u jeftinoj torbi. 

Sve te razmirice su daleko iza njih, a Kim je čestitala 34. rođendan Paris tako što je postavila fotku iz 2006. godine kada se njih dve provode na Ibici.

Svađe ostale u prošlosti (foto: Twitter)

Svađe ostale u prošlosti (foto: Twitter)5 komentara

5 Comments

 1. Iv

  19/02/2015 at 9:35 pm

  Sta mislite.. Da li je slucajnost da su njih dve bile najbolje prijateljice .. I obe se proslavile tako sto su snimile pornic

 2. Sara

  19/02/2015 at 10:46 pm

  Kako je Kim lepa na ovoj slici..Cemu operacije, nije mi jasno..

 3. dopestchick

  20/02/2015 at 9:39 am

  wow, ŠOKIRALA SAM SE !!!

 4. haha

  20/02/2015 at 10:24 am

  O Boze.. Bila je asistent Paris Hilton. Muka. Samo ona zna kako joj je. Nakon ovog saznanja, sve podrzavam. Snimaj sestro pornice i skidaj se gola do sutra. Treba masirati nogurlije br 45 od ove narkomanske motke…Sada si daleko iznad nje, i ako nista drugo bar ne promovises drogu vec garderobu, stil itd. A pornic, la svi se je*emo, tako daa, oprosteno ti je.

 5. queenmery

  20/02/2015 at 4:47 pm

  meni je Kim prelepa kako god…mada u ovo periodu sa slike najlepsa,zenstvenija.Sad fura neki Kanyeov fazon koji joj je nametnut,ne kazem da je los daleko od toga,ali ona je tip zene za garderobu drugacijeg kroja.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top