Prati nas

Hit u najavi: Ceca i Saša Matić snimaju duet

Muzika

Hit u najavi: Ceca i Saša Matić snimaju duet

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović prihvatila je predlog njenog kolege, pevača Saše Matića da snime zajedničku pesmu i iznenade mnogobrojne fanove koji ih prate dug niz godina.

“Jedna pesma je bila u opticaju, međutim Saša i Ceca su se složili da je najbolje da još malo razmisle i pronađu još nekoliko numera koje bi više odgovarale njihovom temperamentu. Kako i jedno i drugo obožavaju balade, odlučili su da bi najbolje bilo da svojim fanovima poklone upravo jednu emotivnu pesmu”, otkriva izvor blizak Saši Matiću za Blic, uz dodatak da je folk diva odmah pristala na Sašin predlog, te da nije imala posebne uslove osim da pesma bude kvalitetna.

“Njih dvoje se poznaju dugi niz godina i dobri su prijatelji. Poznato je da Ceca bira sa kim će snimiti pesme, te da u njenoj karijeri ne postoji veliki broj dueta. Ipak, na Sašin predlog je pristala i nije bilo nikakvih problema”, dodaje izvor blizak pevaču za pomenuti list.

Njihov duet naći će se na novom albumu Saše Matića koji se već uveliko priprema.

Podsećanja radi, Ceca je poslednji duet snimila sa Tropico bendom, zajednička pesma Metar odavde našla se na poslednjem albumu folk dive koji je objavila prošle godine.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net4 komentara

4 Comments

 1. Blahblah

  18/01/2017 at 12:49 pm

  Karleuša i Aca duet i Cecili i Saša. Pa hit👑

 2. Makedonka

  18/01/2017 at 4:40 pm

  Ceca se odmazduje jer Jeca snima duet sa Acom buahahaha… salim se

 3. Davor

  18/01/2017 at 5:12 pm

  Ocekujem vrh baladu.Jer Ceca je Ceca,a i Sale je dobar.

 4. Milica

  21/01/2017 at 3:33 am

  Auuu, ovo mora da valja.. Najvise od svih pevaca volim njihove balade, Ceca je neprevazidjena na estradi, Sale odlican pevac i pesma ce sigurno biti prelepa.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top