Connect with us

Hoćemo li gledati film ‘Gossip Girl’?
Serije

Hoćemo li gledati film ‘Gossip Girl’?

Serena i Bler, glavne junakinje serija ”Tračara”

Gossip Girl, jedna od najpoluarnijih tinejdž serija, će se najzad naći i na filmskom platnu?

Poslednja epizoda popularne serije Gossip Girl prikazana u decembru prošle godine. Od tada postoje spekulacije da će se snimiti istoimeni film, a fanovi se tome iskreno nadaju.

Glumica Kelly Rutherford, koja je u seriji glumila majku glavne junakinje Serene koju glumi Blake Lively, izjavila je da se čitava ekipa serije nada snimanju filma ali je stavila pod znak pitanja učešće spomenute glumice. ”Pitam se da li će se raditi film. Ne znam, videćemo. Bilo bi lepo da nam se i Blake pridruži, jer bez nje to neće biti isto. Ona je bila sjajna u seriji, bilo bi teško bez nje. Toliko priča se vrti oko nje tako da ne znam da li bi to funkcionisalo bez nje”– rekla je Kelly.

Da li biste i vi voleli da napokon vidite junake ove serije na filmskom platnu?

Dugoočekivana scena popularne serije

 

 D. J. / Tracara.com
Loading...
9 Comments

9 komentara

 1. Anchi

  26/09/2013 at 6:27 pm

  NAJVISE NA SVETU BIH VOLELA TAJ FILM <3 <3 <3

 2. ninadobrev

  26/09/2013 at 9:35 pm

  DA BRE <3

 3. RiriLove

  26/09/2013 at 9:41 pm

  Daaaaaaa ^^

 4. Shone

  26/09/2013 at 9:47 pm

  Jedina serija koju sam ikada gledao u zivotu, rado bih pogledao i film :)

 5. rex

  26/09/2013 at 10:35 pm

  najgluplja serija ikad.bila zanimljiva u prve dvije sezone ostalo je cisto smaranje i bolest… sve se vrti oko para,seksa,droge,alkohola,tracarenju,uzasnom srednjoskolskom zivotu i o mukama bogatasa,aj dobro sto su djeca bolesna i snimaju pornice,drogiraju se i svasta nego sto su i roditelji bolesni.tipicno americko sranje..steta sto nema vise serija poput prijatelji,kako sam upoznao tvoju majku,svi vole rejmonda i slicno.ovo sto se danas snima je odvratno i povrsno

 6. Luisiana

  27/09/2013 at 12:34 am

  Najdobra serija

 7. #liveitroar

  27/09/2013 at 1:32 am

  Serija uopste nije bila losa na pocetku, posle se nije znalo ko je sa kim, mada, ako serija predstavlja stvaran zivot bogatih tinejdzera, onda postujem. Nema serije koja ce biti bolja od Prijatelja, serija je za sve generacije. A od malo novijih, Tri Hil bez sumnje je najbolja, jednostavno, pogled na svet je drugaciji posle gledanje serije, promeni te u boljem smislu. :))

 8. Ganev

  27/09/2013 at 7:29 am

  ovo govno film? phaaaaa where they do that at?

 9. JA KOMENTARIŠEM!!!!

  27/09/2013 at 8:37 am

  Serija je dobro napravljena, ali joj je poruka(ako je uopšte ima)glupa…Budući da su pola gledatelja serije bili tinejdzeri..Iz nje jedino što su mogli naučiti jeste:Imaj para,čim nemaš out si..Oblači se najskuplje nije bitno oćeš li na kraju ličiti na klovna..I kao najbitnije..Vređaj i OMALOŽAVAJ siromašne,one niskog statusa, i osobe na koje si ljubomoran..Što se tiče filma..Biće propast

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top