Prati nas

Holivud bruji o devojci koja ubija štence

Vesti

Holivud bruji o devojci koja ubija štence

Sigurna sam da ste videli video klip u kome nepoznata devojka baca tek rođene pse u nabujalu reku. Kako se pretpostavlja, ovaj snimak koji je osvanuo na You Tube-u, snimljen je u Bosni i Hercegovini, u mestu Bugojno.

Sada ceo svet, pa i Holivud bruji o ovom skandaloznom snimku, a svoje mišljenje na ovu temu izneo je i mladi holivudski glumac Kelan Lac, poznat po tome da obožava pse i da poseduje nekoliko pasa, koji su u prošlosti uglavnom bili zlostavljani, a koje je glumac usvojio iz azila za napuštene pse.

Kelan Lac je napisao na svom Twitteru:

“Šta se dešava sa potragom za onom devojkom što baca štence u vodu? Nikada nisam bio tako zgrožen u svom životu. To je toliko uznemirujuće i jednostavno loše.”

Kelan je takođe otkrio da se i čuveni reditelj Majkl Bej zainteresovao za ovu priču, nakon što je pogledao taj video i da je pokrenuo akciju koja bi dovela do hapšenja maloletne devojke i njenih roditelja. Kako se šuška, reditelj je ponudio čak 50.000 eura za svaku informaciju o devojci.

Ipak, najnovije vesti o ovoj priči govore da je devojka pronađena, roditelji ispitani, a da će po novom zakonu BiH o zaštiti životinja, ukoliko ih sud osudi, morati da plate kaznu od 5000 eura.

Smatrate li da je to odgovarajuća kazna za ovakvo delo?

UPDATE: Devojka koja je bacala pse u reku navodno se javno izvinila, i rekla je da je to uradila jer su psi bili bolesni i puni parazita. Devojka je navodno završila u psihijatrijskoj bolnici zbog brojnih napada na nju od strane ljudi koji su bili zgroženi ovim monstruoznim činom. Takođe, objavljena je priča da je komšinica devojke, navodno spasila kučiće, tako da se psi nisu podavili.

Loading...


101 komentara

101 Comments

  1. Бресквица

    15/09/2010 at 4:51 am

    Колико сам ја упућена (прочитала сам на неком сајту) да је та баба признала да је слагала да је спасила штенце, јер су је замолили (или тако нешто) родитељи ове болеснице…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top