Prati nas

Horoskop i tarot saveti za ovu nedelju!

Vesti

Horoskop i tarot saveti za ovu nedelju!

Horoskop je simbolički prikaz međuodnosa prirodnih principa na izvesnom mestu u trenutku nečijeg rođenja koji je u skladu sa međuodnosom tih istih prirodnih zakona u svesti pojedinca. Horoskop je slika neba u određenom trenutku (položaj Sunca, Meseca, planeta, zvezda) gledano s određene tačke na Zemlji u određenom trenutku.

Možda zvuči komplikovano, ali vi ne treba da se opterećujete zenitom, ascedentom, descedentom, pošto za vas na vašoj Tračari to radi naš astrolog Jasmina Aleksić. Pročitajte šta vam poručuju zvezde u periodu od 6. do 12. februara, kao i tarot savete.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. OnlyOne

    06. 02. 2012. at 14:30

    Tracaroo,znam da nema nikakve veze sa temom,ali moram da ti predlozim.Trebalo bi da pises o teen boy bendu One Direction,ucestvovali su na x factoru i dosli do finala.Momci stvarno prelepo izgledaju i nije da nema materijala vezano za njih(mislim,pevac od 17 godina je u vezi sa zenom od 32).Svaki od njih petorice na twitteru ima vise od milion followera.Prvi singl What Makes You beautiful ima skoro pedeset miliona prekleda(i ne,nisu sve dislike-ovi kao kod biebera).U celoj evropi je pomama za njima,polako osvajaju i ameriku a ni u srbiji devojcice nisu ravnodusne.:)sve cesce vidjam alternativna imena tipa One Direction,Harry Styles,Liam Payne(pevaci iz benda)itd…tako da,tracaro,stvarno ne treba da ih zapostavljas…poz :*

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top