Connect with us

Hospitalizovan glumac Žarko Laušević
Šokantno

Hospitalizovan glumac Žarko Laušević

Pre desetak dana poznati glumac hospitalizovan u Njujorku

 

Glumac Žarko Laušević pre desetak dana hitno je hospitalizovan i nalazi su u jednoj njujorškoj bolnici zbog visokog krvnog pritiska, piše današnji Kurir.

“Svi smo se zabrinuli. Ipak, na vreme je primljen u bolnicu. Takve varijacije pritiska znatno opterećuju srce i arterije, pa će ubuduće morati da povede računa o zdravlju više nego što to inače čini. Jednostavno rečeno, preti mu opasnost ne samo od moždanog već i od srčanog udara. Shvatio je da više nema igranja. Sada se oseća mnogo bolje”, kaže izvor pomenutog dnevnog lista, dodajući da se glumac strogo pridržava prepisane terapije.

“Strogo se pridržava terapije koju su mu propisali a lekovi su smanjili rizik da ponovo dođe do komplikacija. Ipak, ukoliko ne budu dali željene rezultate, moraće da bude hospitalizovan i podvrgnut detaljnim analizama.”

Podsećanja radi, nekadašnji glumčev advokat Slobodan Pajović svojevremeno je zbog haotičnog zdravstvenog stanja tražio smanjenje kazne za Lauševića, ali se glumac ubrzo nakon toga oglasio oštro demantujući te navode i opozvao mu punomoć. On nije želeo da govori o svom zdravstvenom stanju.

Redakcija Tracara.com

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. Starship

  25/11/2013 at 2:27 pm

  UBICA

 2. Nenad

  25/11/2013 at 2:59 pm

  Nadam se da ce sve biti dobro sa Zarkom.
  Zelim mu brz oporavak.

 3. maxmara

  25/11/2013 at 3:07 pm

  Zare ja te obozavam! Zelim brz oporavak! Volimo te!

 4. ...

  25/11/2013 at 3:24 pm

  U jednu ruku mi je zao covjeka, dok u drugu nije.. Ova drzava nije pravedna za sve.. Da je bilo ko drugi uradio to sto je on uradio ne bi se tako izvukao..

 5. marko

  11/08/2016 at 11:57 am

  @… Šta se izvukao,robijao 10 godina , a u pravnoj državi se za samoodbranu oslobađa , bez obzira što njemu nije pretila poptuno ista oružana opasnost od njih dvojice. Ko bi njemu garantovao da ga ta dvojica ne bi isprebijala na smrt i time ga ubila ?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top