Connect with us

Hospitalizovana na prevaru: Mrzim roditelje jer su me izdali!
Šokantno

Hospitalizovana na prevaru: Mrzim roditelje jer su me izdali!

Na prevaru strpana u ludnicu! (foto: FilmMagic)

Na prevaru strpana u ludnicu! (foto: FilmMagic)

Borba za mentalno ozdravljenje posrnule glumice Amande Bynes se nastavlja. Nakon provedena 72 sata na posmatranju u psihijatrijskoj ustanovi u Pasadeni, odlučeno je da će glumica biti zadržana na lečenju još najmanje 2 nedelje!

Sajt TMZ došao je do saznanja kako je glumica na prevaru dovedena na psihijatrijsku kliniku. Naime, Sam Lufti, bivši menadžer Britney Spears, skovao je plan sa glumičinim roditeljima – nagovorio je Amandu da u petak iz Njujorka doputuje u Los Anđeles, a zatim iznajmi auto i dođe u jednu advokatsku kancelariju kako bi se dogovorila oko podizanja tužbe protiv svojih roditelja.

Međutim, ta “kancelarija” je zapravo bila psihijatrijska ustanova! Pre nego što je Amanda uspela da shvati da je prevarena, bolničari su je savladali i zadržana je na posmatranju protiv svoje volje, po nalogu njenih roditelja.

“Amanda je besna zato što su je rođeni majka i otac izdali. Mislim da je njihov odnos uništen zauvek, rekao je izvor blizak porodici Bynes.

J.V.M./Tračara

Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. Indestructible

    15/10/2014 at 1:38 am

    Ehhh kako je ona meni bila simpatična u onim tinejdž filmovima i baš sam je volela kao mladja. Prosto ne mogu shvatim da je ovo ta osoba. Baš je nekako žalim. Nije lako biti zvezda u Holivudu, pogotovo kada mlad počneš kao što je ona. Nadam se da će uspeti da se reši tih svojih demona jer joj se ovako ne piše dobro ako nastavi.

  2. Sasa

    15/10/2014 at 2:07 am

    Sto pisete vise o ovoj kad nema ni 5 komentara po vesti? Ima vise blamova nego uloga. Impresivnih 19 pojavljivanja po IMDB-u, od cega su pola epizodne uloge.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top