Prati nas

Humani: Milena Dravić i Dragan Nikolić imovinu ostavljaju Kinoteci!

Extra

Humani: Milena Dravić i Dragan Nikolić imovinu ostavljaju Kinoteci!

Kome ostavljaju sve svoje nagrade? (foto: Story)

Kinoteci ostavljaju sve svoje nagrade! (foto: Story)

Glumački bračni par Milena Dravić i Dragan Nikolić, planiraju da jednog dana svoju imovinu, koja uključuje brojne nagrade, diplome i priznanja, daruju Jugoslovenskoj kinoteci.

Veliki glumci, koji već decenijama osvajaju srca publike, razmišljaju da na taj način sve ono što su stekli i osvojili na brojnim festivalima i drugim manifestacijama ostave u amanet glumačkim naraštajima, piše Kurir.

“Milena i Dragan su ceo život posvetili pozorištu i filmu. Kao istaknuti glumci, oboje su dobitnici svih značajnih filmskih nagrada na prostoru bivše Jugoslavije, uključujući i nagradu za životno delo. Pored svog životnog poziva, Dragan je i veliki humanitarac. Međutim, o svom doprinosu našem društvu i ljudima kojima je pomoć bila neophodna izbegava da govori u javnosti. Za Nikolićev humanitarni rad zna samo uži krug ljudi, a njegova je želja da tako i ostane. Smatra da bi devalvirala cela priča i svaki pokušaj humanitarnog rada ako bi se o tome udarilo na velika zvona jer je, prema njegovom mišljenju, neukusno o tome govoriti. Zbog toga se malo zna šta je ovaj glumački par sve činio samo da bi drugima pomogao”, otkriva izvor.1 komentar

1 komentar

  1. Tora

    09/01/2015 at 11:18 pm

    Legende! Bravo!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top