Humanitarno veče u kafani ‘Ona moja’

Objavljeno: 04.12. 11:31

Poznate ličnosti, ali i redovni gosti kafane ONA MOJA će u nedelju, 9.decembra od 22 časa pokazati svoju humanost. Oni će dobrovoljnim prilozima i svojim prisustvom podržati akciju Vidim da ne vidim Udruženja porodica stradalih u saobraćaju U čast palih andjela i fondacije Ana i Vlade Divac.

Sva sredstva biće uložena u sprovođenje inicijative, tokom koje će se obići završni razredi srednjih škola. Tom prilikom će se budućim vozačima, skrenuti pažnja na posledice vožnje u pijanom stanju i maturanti će pomoću takozvanih pijanih naočara imati priliku da trezni vide kako izgleda pogled pijane osobe. Reč je o specijalnim naočarima iz Amerike koje simuliraju vid osobe sa određenim procentom alkohola u krvi.

Pristuni će dobrovoljni prilozima pomoći Udruženju da se izvrši edukacija u srednjim školama na temu uticaja alkohola tokom vožnje. Osnivač udruženja U čast palih anđela je Snežana Tričković, majka mladića Ognjena koji je poginuo prošle godine, greškom pijanog vozača, a inicijatori ove akcije su Ognjenovi prijatelji.

Ukoliko želite da pomognete udruženju U čast palih anđela, a sprečeni ste da prisustvujete ovom događaju, ovo je broj žiro-računa za donacije: 180170121003784985 (Alfa banka).


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

milena-ceranic1
Hot or not

Milena Ćeranić drastično promenila frizuru

Otkako se pojavila na našoj muzičkoj sceni, pevačica Milena Ćeranić imala je dugu smeđu kosu, koja je bila njen zaštitini znak.