Prati nas

I Hrvati konja za trku imaju: Zorannah dobila konkurenciju!

Video

I Hrvati konja za trku imaju: Zorannah dobila konkurenciju!

Kaže da je lako postati bogat... (foto: Instagram)

Slatka mala bogatašica… (foto: Instagram)

Borna Rajić, bivša supruga bogatog biznismena u Hrvatskoj, Luke Rajića, po zanimanju je dizajnerka, koja je od skoro i lifestyle blogerka. U svojim postovima Borna govori o lepoti, zdravlju, ali i o tajnama sticanja bogatstva.

U najnovijem u videu pod nazivom Lepota iz duše Borna se osvrnula na svoje bogatstvo i utvrdila da je ono odraz njene iskrene vere u Boga.

“Tražite i dobićete. Jer Bog sve što je stvorio je skladno, lepo i u izobilju. Siromaštvo je odraz neznanja, a ne sudbine ili Božje volje. Promenite obrasce i živite život u svoj njegovoj punoći i lepoti. Probudite se”, savet je jedne od najbogatijih Hrvatica, koja se sada očigledno bavi i motivacionim govorništvom.

Ovom izjavom bogatašica je uspela da isprovocira javnost, ali i privuče pažnju na sebe čemu svedoči 50.000 pregleda na Youtubeu i mnogobrojni komentari na društvenim mrežama, koji uglavnom govore o tome kako je bogatstvo stekla razvodom, po kome je i poznata.

Borna Rajić pored ovoga je i majka četvoro dece sa kojima živi u luksuznoj vili u Parizu. KLIKNITE OVDE i pogledajte video i recite nam da li Borna može da se meri sa našom blogerkom Zoranom Jovanović?


Loading...
9 komentara

9 Comments

 1. Lungo mare

  26. 03. 2015. at 13:55

  Borna Rajić priča gluposti i maksimalno se*e.Udala je za ratnog profitera ,naizgled ružnog čovjeka,primitivca iz središnje Bosne.Danas je taj primitivac milijarder a Borna ucviljena raspuštenica mamu joj je*em kad spominje vjeru i boga.Borna je klasičan primjer života modela ili manekenke sa ovih prostora ,vodi se parolom….nije važno koliko je pametan i lijep, važna je njegova kesa. ….fizički ružan lik može samo zgrabiti klupsku droljetinu.Pa sami vidite ako izlazite po klubovima,kako ciljaju sa šanka.Dovoljan je jedan mig i već je tu za stolom,sve ostalo je formalnost.
  Eto , ovakve droljetine bivše žene biznismena primitivaca su zbrinute do kraja života i kad se nađu u situaciji i putu gdje je novac na prvome mestu kao sad traže utjehu u bogu.Ništa droljetine nesmiju dobiti,od boga najmanje u droljama treba ubiti boga .
  Plasira vam ova raspuštenica laži,ona ima sve to je prava istina ali nema ono najvažnije…..božji mir.

 2. karma

  26. 03. 2015. at 17:38

  sta je ovo ‘leb ti je*em? svakakvih ljudi ima i svasta se moze na netu videti…

 3. Ankh

  26. 03. 2015. at 17:44

  Devojka je apsolutno u pravu i nikako se ne moze porediti sa plitkoscu Zorane. Sve sto je Borna rekla je istina. Ko zeli da uspe, uspece. Neko je se rodio bogat, neko siromasan, ali biti bogat ne znaci da je neko srecan, kao sto i biti siromasan ne znaci da je neko nesrecan. Sve zavisi kako ko gleda na svet. O tome Borna i prica. Promenite poglede na svet, i promenicete svoj zivot. U krajnjem slucaju, nije bitno koje su ti karte date, nego KAKO igras sa njima.

 4. NemamIme

  26. 03. 2015. at 18:02

  Tracaro ja nemam komentara za tvoje naslove……

 5. lpo

  26. 03. 2015. at 19:16

  Ne mogu da verujem sta sam sad slusala… Ova je u nekoj opasnoj sekti brate mili…

 6. Edgar

  26. 03. 2015. at 19:36

  pozdrav iz Hrvatske. Zbog ovakvih “konja za utrku” iliti kobila, sram me reći da sam iz Hrvatske. Ta žena je je.eni retard, ili kako bi kod vas rekli mentol. Ona i Zorranah mogu ruku pod ruku, pa u umobolnicu.

 7. Edgar

  26. 03. 2015. at 19:37

  E da, ona je inače pripadnig sekte Opus Dei. To je sekta bogataša okupljenih u Katoličkoj crkvi.

 8. lalalalad

  26. 03. 2015. at 19:59

  Zorannah je mila majka za ovu ludacu

 9. Royal Bitch

  26. 03. 2015. at 22:22

  ma gde bre, Zorannah je za nju mozak

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top