Prati nas

I Maca priveden?

Vesti

I Maca priveden?

dragan marinkovic maca

Izgleda da poznate ličnosti u Srbiji nimalo ne kaskaju za njihovim stranim kolegama, barem kada je trend privođenja u policijske stanice u pitanju!

Dragan Marinković Maca navodno je priveden u lozničku stanicu policije, zbog toga što je vozio automobil kome je istekla registracija.

“Loznička policija privela je Dragana Marinkovića zbog vožnje automobila sa registarskim tablicama koje su istekle. Marinković je u nedelju ušao u Srbiju iz Bosne, i u mestu Lešnica kraj Loznici zaustavljen je oko 18.40 u rutinskoj kontroli saobraćaja. Međutim, ispostavilo se da njegov automobil, sa tablicama Stare Pazove, nije registrovan. On je odmah priveden dežurnom sudiji za prekršaje i uredno je platio kaznu od 6.500 dinara”, priča izvor iz policije.

Ipak, Marinković ove navode demantuje.

“Ne znam o čemu pričate. Ukucajte na Fejsbuku Dragan Marinković Maca, nađite moj fan page i videćete šta sam u nedelju vozio. To vam je odgovor”, rekao je on, ali ko god da je posetio njegov fan page, nije pronašao dokaz.

P.Ž./Tračara


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. taylor

    02. 04. 2014. at 18:19

    Ne smarajte .

  2. Maca Laze

    03. 04. 2014. at 01:32

    Hahaha, prosla sam pored dok se raspravljao sa policijom. Inace,posto je ‘poznata licnost’ ocekivala sam da ce da vozi neko dobro auto, a ne ono :/

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top