Prati nas

I poznati podržali akciju “Pramen nade”

Vesti

I poznati podržali akciju “Pramen nade”

Akciji “Pramen nade“, koju organizuje Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR), svakim danom pridružuje se sve više poznatih ličnosti koje žele da pruže podršku deci oboleloj od raka.

Ovo nacionalno udruženje je počelo sa radom 2004 god. i okuplja roditelje i prijatelje dece iz cele Srbije. Osnovni cilj organizacije je podrška porodicama dece obolele od raka sa ciljem da se obezbedi visok kvalitet lečenja, rehabilitacije i socijalizacije obolele i izlečene dece.

1

Među mnogobrojnim poznatim ličnostima koji su podržali ovu akciju nalaze se i Sergej Trifunović, Jelena iz grupe Zana, Nebojša Glogovac, Nataša Ninković, Dragan Bjelogrlić, Marko Živić, Bane Trifunović, Vojin Ćetković i mnogi drugi…

Akcija ” Pramen nade” koja se simbolično sastoji od čina šišanja pramena kose održaće se u subotu u holu Delta City-a od 13 do 15h.

Ukoliko na ovaj način želite da pomognete i date podršku svoj deci oboleloj od raka u našoj zemlji, pridružite nam se sutra…

foto: Nurdor.org.rs4 komentara

4 Comments

 1. Aladin....:)

  12/02/2010 at 6:53 pm

  prelep gest..zvezda i ljudi neka svi pomognu koji mogu…

 2. Sretjica =]

  12/02/2010 at 8:52 pm

  Yeeeey druga sam

 3. dada

  13/02/2010 at 7:31 am

  Kada sam videla reklamu za ovu kampanju (devojcica kada se sisa) verujte mi da sam zaplakala. Danas radim do 15h ali bih stvarno volela da mogu da pomognem svojim dolaskom.

 4. milica

  13/02/2010 at 9:33 am

  dolazim

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top