Prati nas

I Romana ima novog dečka!

Extra

I Romana ima novog dečka!

Izgleda da će kraj godine obeležiti nove veze naših poznatih dama. Nakon Mine Kostić i Goce Tržan, koje ljube piletinu i pevačica Romana Panić prošetala je novog dečka.

Na snimcima koje je napravila ekipa emisije Paparaco lov izgleda da je Romana napokon prebolela Fotosa. Paparaci su Romanu i misterioznog mladića fotografisali ispred jednog beogradskog restorana kako, ruku pod ruku, prelaze ulicu.

Iako je pevačica momka htela da predstavi kao vozača, deluje da tu ipak ima nešto više od puke poslovne saradnje.

“Privatan život ne bih da komentarišem, sad mi je važna samo karijera, jer promovišem novi album. To što su nas snimili zajedno, apsolutno ništa ne mora da znači”, rekla je Romana za Kurir.

Podsećanja radi, pre par meseci pisalo se da je Romana u vezi sa Markom Nikolićem, bratom njene koleginice Ane Nikolić. Ipak, i Marko i Romana demantovali su navode o vezi, rečima da su poslovni saradnici.

 4 komentara

4 Comments

 1. AnChY

  12/12/2011 at 1:00 pm

  Bolje reci partnera, jer ona vise nije devojka :)) ona privlaci paznju samo svojom pozadinom i partnerima :)) a pesme … paa… hmm … ovaj …. :))

 2. ana

  12/12/2011 at 2:18 pm

  cime su ovo slikali? miskerom?

 3. Milenica

  12/12/2011 at 3:33 pm

  @Anchy, devojka si, dok se ne udaš!

 4. AnChY

  12/12/2011 at 10:46 pm

  @Milenice , ne bi se slozila s tobom :)) Zaista, to je ZENA od 36 god. Nemam nista protiv nje ali devojka VISE nije, bila udata ili ne :)) Pozdrav za tebe :))

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top