Prati nas

Iako ima 53 godine, želi da dobije nekoliko dece!

Vesti

Iako ima 53 godine, želi da dobije nekoliko dece!

Planiraju potomstvo (foto wenn)

Planiraju potomstvo (foto wenn)

Holivudski zavodnik George Clooney planira da postane otac po prvi put u svojoj 53. godini – i to ne jedne bebe! George već nedeljama priča svojim prijateljima kako se nada da će Amal zatrudneti na njihovom medenom mesecu.

„Rekao je da ne postoji razlog za čekanje kada je zasnivanje porodice sa Amal u pitanju… I ona se slaže sa tim“, izjavio je za medije jedan Clooneyev prijatelj koji je želeo da ostane anoniman.

„Trudnoća nije jedina stvar na umu ovog bračnog para – planiraju i da usvoje dete po uzoru na Georgeove prijatelje Sandru Bullock, Brada Pitta i Angelineu Jolie. George i Amal žele da usvoje siroče sa Srednjeg Istoka, gde ima mnogo nezbrinute dece kojima je potrebna toplina porodičnog doma. Već su počeli da se raspituju o pokretanju procesa potrebnog za usvajanje… Čudno je to što je Clooney u ovo doba prošle godine tvrdio da ne želi ni brak ni decu… A sada je oženjen i želi ne jedno, već dvoje dece!“ dodao je izvor.

J.V.M./Tračara


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. ...

  06. 10. 2014. at 21:03

  bakuta i dekica

 2. Troll - bič Božiji

  06. 10. 2014. at 21:14

  Pa ako je bakuta sa 36 godina, onda stvarno … a sto se njega tice, nadam se da to stvarno zeli i da nije prolazna faza u zivotu.

 3. aaa

  06. 10. 2014. at 23:36

  Čekao ovolike godine i sad bi petero… Mislim šteta je da se ti geni dalje ne nasljede :)

 4. Tesa BG

  07. 10. 2014. at 18:49

  Neka pravi,i treba.Za decu nikad nije kasno.

 5. Naninanaj

  09. 10. 2014. at 03:06

  Zamisljala sam mnogo mladju I atraktivniju zenu za njega.Ova je kao rascerupana kokoska, nema ni lepotu ni harizmu, karijeristkinja, dajem im dve godine uslovno braka :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top