Prati nas

Iako je preminuo pre skoro godinu dana, uskoro stiže novi album Princea

Muzika

Iako je preminuo pre skoro godinu dana, uskoro stiže novi album Princea

Uskoro posthumno izlazi novi Princeov album (foto: Wenn)

Uskoro posthumno izlazi novi Princeov album (foto: Wenn)

Pevač Prince preminuo je pre skoro godnu dana, ali publika će uskoro moći da uživa u novim pesmama proslavljenog muzičara.

Zahvaljujući dugogodišnjem saradniku Princea, Ianu Boxvillu, objavljena je numera Deliverence, jedna od šest pesama snimljenih između 2006. i 2008. godine, kada je pevač bio nezavisni umetnik. Kako bi se na odgovarajući način odala počast preminulom mizičaru, Ian sa Rogue Music Alliance planira da izda sve do sada neobjavljene numere na godišnjicu smrti pevača, 21. aprila.

“Verujem da će ploča Deliverence izaći u pravom trenutku s obzirom na sve što se trenutno dešava u svetu, ali i osvetliti godišnjicu Princeove smrti. Nadam se da će publika pronaći neku utehu kada bude čula njegove nove pesme. Prince mi je jednom prizanao da svako veče leže sa nadom da može da zaobiđe velike izdavačke kuće i muziku plasira direktno publici. Zato smo i mi odlučili da u saradnji sa nezavisnom kućom izdamo ovaj album jer to je nešto što bi i sam Prince želeo”, izjavio je njegov saradnik.

U petak izlazi posthumni album slavnog muzičara, a do tada preslušajte kako zvuči nova pesma Deliverence.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top