Iako joj je preminula majka, Brena je i u najtežim trenucima humana!

Objavljeno: 24.11. 09:49

Brena je svu hranu poklonila siromašnima (foto: Facebook)

Brena je svu hranu poklonila siromašnima (foto: Facebook)

Uoči krsne slave, Lepoj Breni je preminula majka, a folk zvezda je svu hranu koja je bila namenjena za slavu dodelila siromašnima.

Na Svetog Aranđela kada je pevačici preminula majka, Breni je stigao ketering za 150 gostiju u njen porodični dom na Bežanijskoj kosi, a ona je sve bez razmišljanja dodelila ugroženima.

Iako je van sebe zbog gubitka majke, Brena je i u ovom teškom trenutku mislila na ugrožene. Nakon što se pribrala od šoka i saznanja da joj je majka Ifeta preminula, Brena je smogla snage, pa je bližnjima rekla da hranu, slatkiše i piće koji su pripremljeni za taj sveti dan, podeli siromašnima. Hrana je raspodeljena na više lokacija. Opšte je poznato da je Brena veliki humanista, tako da ovaj gest nije čudan. Međutim, ona je sada u haosu, kako emotivnom, tako i zbog procedure prebacivanja tela njene majke u Bosnu. Svi prijatelji su uz nju i pomažu joj u ovim trenucima” otkrio je izvor blizak pevačici za Alo.

Brenina majka će biti sahranjena u Brčkom, rodnom gradu pevačice.


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

milena-ceranic1
Hot or not

Milena Ćeranić drastično promenila frizuru

Otkako se pojavila na našoj muzičkoj sceni, pevačica Milena Ćeranić imala je dugu smeđu kosu, koja je bila njen zaštitini znak.