Prati nas

Igor napustio Farmu, poručuje da se vraća!

Igor napustio Farmu, poručuje da se vraća!

Igor poslao pismo farmerima, napisavši da želi da se vrati

 

Farmer Igor Starović je u petak uveče poslao pismo svim farmerima. Zahvalio se Edinu Škoriću i Lepom Mići jer su mu prvi pritekli u pomoć kada je u petak popodne pao u nesvest.

Naime, mediji su pisali da je Igor doživeo epileptični napad, ta da mu je pokušavajući da mu pruži pomoć Edin nagnječio rebro, što se ispostavilo kao netačno.

“Pišem na zidu Urgentnog centra, pa tako izvinite na rukospisu. Dobro sam, hvala na brizi, nikada mi se nije desilo ovako nešto. Verovatno kombinacija umora, stresa, nespavanja… Sutra idem na mangnetnu rezonancu, ali sam siguran da ćemo se ponovo videti na farmi! Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti!”, napisao je Igor farmerima.

Podsećanja radi, Igor je u petak popodne pao u nesvest, a prve informacijame koja su stigle sa Farme su ukazivale na to da je pevač imao epileptičan napad. Tom prilikom mu je u pomoć pritekao Edin Škorić koji mu je dao veštačko disanje i povretio ga u život.

Redakcija Tracara.com2 komentara

2 Comments

  1. Dora

    19/10/2013 at 1:02 pm

    O Boze,imao neku vrstu napada i vraca se na Farmu :OOO?!

  2. miodrag

    19/10/2013 at 5:57 pm

    Mislim da bi Miću (lepog) trebalo opomenuti zbog njegovog nedoločnog ponašanja a potom ga i izbaciti.Jelena G. je super za realiti šov.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top