Connect with us

Il Divo stižu u Srbiju!
Vesti

Il Divo stižu u Srbiju!

Ovaj koncert sigurno sa nestrpljenjem iščekuju najviše žene, ali svako ko voli dobru muziku priznaće da je odlično da čujemo i malo drugačiju vrstu muzike u Beogradu. Koncert Il Divo će biti održan 26. marta u Areni, a evo razloga zašto da odete na ovaj koncert.

Il Divo, kako kažu američki mediji, su nešto između popa i opere pa je samo zbog njih nastao novi izraz POPERA. Il Divo je skup četiri odlična i moram dodati jako zgodna pevača, koje je iz svih delova sveta na jedno mesto skupio muzički producent, najviše poznat kao član žirija američkog takmičenja “Idol”, Sajmon Kauel. Grupa je doživela neverovatan uspeh širom sveta i svojom muzikom popularizovala klasičnu muziku i operu.

Karlos Marin, Urs Buhler, Dejvid Miler i Sebastijan Izambard koji čine Il Divo su posle pet objavljenih albuma, izdali čak i dve knjige u kojima govore o svom uspehu i svojoj muzici. Tokom poslednje četiri godine nastupali su sa zvezdama kao što su Barbara Strejsend, Selin Dion i drugi…

Pogledajte spot za pesmu Unbreak my heart ili u italijanskoj verziji Regresa a Mi. Pesma je obrada čuvenog hita iz ’90ih koju originalno peva Toni Brekston. Jako zanimljiva stvar je da je ovaj spot snimljen u Sloveniji. Uživajte u Il Divo, što u prevodu sa italijanskog znači “divan muški izvođač”… Stvarno jesu divni…

Loading...
6 Comments

6 komentara

 1. Jasmina

  07/02/2009 at 1:20 pm

  Već dolaze? Kako vreme leti :)
  Hvala ti Tračaro, idem da kupujem karte dok ih još ima :)

 2. duda

  09/02/2009 at 5:02 pm

  DIVNO!!!!!!!!

 3. peki Maiden fan

  07/03/2009 at 5:41 pm

  Devojka mi ide na njihov koncert.Kako je ovo glupo.. za svaku grupu ima clanak o njima, a kad je se blizio koncert Iron Maidena- a nista nema! Ali nema veze..

 4. Pingback: Nastupi na Beoviziji- originali ili blede kopije?

 5. Danijel

  21/03/2009 at 5:16 pm

  Prvo, ne kaže se POPERA, nego POP OPERA, a Regresa a mi je pesma koju pevaju na španskom, a ne italijanskom jeziku, ime IL Divo, znači “božanstveni (božanski) glasovi!!!!

 6. Ativan no rx

  29/10/2009 at 8:21 am

  localities nominalismon trackback neuropathy together lwfp ogranules rick reliance precisely unusually

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top