Prati nas

Imunitet ponovo osvaja Boruka!

Imunitet ponovo osvaja Boruka!

U poslednjoj epizodi Survivora Sebastijan je mlatnuo žabu po glavi i sada sa Milanom i Vladom veća o tome koja je verovatnoća da je žaba jestiva.

Devojkama u Boruku se baš i ne dopada ideja o ovakvom obroku, naročito kada ošamućena žaba počne veselo da skakuće po kampu izazivajući vrisku i ciku Borućanki. Srećom po njihove stomake, žaba za koju se ispostavlja da nije jestiva, uspeva da pobegne. Pirinač ime je ponovo na meniju!

Poglavica Sebastijan smatra da je moral Boruka na visokom nivou i uveren je da će pobediti i u narednoj igri. Padaju dogovori oko podele poslova u kampu. Sebastijan napominje da će žena koja bude zabušavala prva leteti napolje ukoliko Boruko ostane bez imuniteta. Jedina žena koja ne zna šta bi radila je Aleksandra.

“Mi smo Aleksandru pitali šta želi da radi, ali ona ne zna. Ona samo zna šta ne želi da radi. A to je sve!”, rekao je Ognjen.

Šestog jutra na Kostariki, Matambo se budi dobre volje. Oni su prethodno veče prvi put zapalili vatru, što se odražava na njihovo raspoloženje. Ugrejali su se, najeli i konačno pepelom oprali zube.

“Nema veće sreće od vatre! Presrećni smo. To je ono što Survivor čini intersantnim, što shvatiš koliko stvari vrede”, rekao je Marko.

Mia ima ideju da mačetom poseče visoku travu i dođe do velikih listova banane koji će im poslužiti za izgradnju nadstrešnice. Njen potez ne nailazi na odobravanje.

“Mislim da joj je ovo najbolja uloga u životu. Ona smatra da je to scenario za nju, ali to nama u ovom trenutku ne odgovara”, rekao je Neven.

“Ne smeš pokušati nešto raditi jer si odmah kriv i odmah ispadaš iz grupe koja voli lenčariti. Ako je to tako onda bih volela da budem na Ostrvu odbačenih”, smatra poznata glumica i dodaje kako ona treba da učestvuje u običnom, a ne ovom Survivoru s poznatim ličnostima, jer se ne folira i sigurna je da će prva ispasti.

Mia je rekla i da je njena ćerka Maja Lena deo klana sa Martinom i Kristinom i da joj je žao što je ne shvata da će postati sledeća žrtva.

Nova igra za imunitet bio je poligon s preprekama. Takmičari su morali da se provuku ispod niske ograde, potom da se oslobod dugački lanac, prođu kroz tunel i pomoću kanapa pređu sa jedne platforme na drugu. Kada u kokosu pronađu ključ i otvore vrata, treba da sastave delove zastave.

Iako Boruko odmah stiče prednost, Matambo se lavovski bori. U poslednjim trenucima se gotovo izjednačavaju, ali im pobeda ponovo izmiče. Ovo je trenutak kada će neko krenuti u potragu za Tajnim imunitetom, a Sebastijan, kao poglavica pobedničkog plemena, odlučuje da šansu pruži Kristini. Dok Kristina odlazi, Nikola je prati tužnim pogledom, očiju punim suza… Kristina će na Ostravu odbačenih morati da reši niz zagonetki kako bi se domogla Tajnog imuniteta. Ukoliko ga nađe, moći će da ga upotrebi na Plemenskom savetu i tako sebe spasi ispadanja.3 komentara

3 Comments

 1. bzv

  21/03/2012 at 2:00 pm

  pa i jesu bolji…drugo pleme samo gubi…zaboli ih za totem…tako da ce verovatno njihov broj biti smanjen

 2. wuhhu.

  21/03/2012 at 4:37 pm

  navijam za njih od početka. samo . . nekad mi se čini da druga ekipa ima veću slogu nego oni. :)

 3. ana

  21/03/2012 at 5:24 pm

  Ruku na sre ali meni su ova Aleksandra, Mia i Kristina Bekvalac najlepse od svih platikanerki…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top