Infografik: Zašto svako treba da ima svoj domen

Objavljeno: 02.10. 11:04

U današnje vreme većina nas je prisutna na Internetu i to najviše kroz društvene mreže FacebookTwitter Instagram. Sve više ljudi otvara svoj profil i na poslovnoj mreži LinkedIn, a prisutni su i na Google+TumblruFlickru

Vrednost informacija koje delimo na mrežama je u globalu ogromna i ovi servisi nam nude veliki komfor u prikazivanju sebe na način na koji želimo. Ali moramo da shvatimo da vlasnici tih mreža nismo mi i da ne možemo u potpunosti da gradimo sliku o sebi, dosta zavisi i od drugih.

Sa druge strane, svima nam je potrebno online mesto koje će biti samo naše, na kom možemo jasno da pošaljemo poruku ko smo mi, šta radimo, da postavljamo svoje projekte, sadržaj, ideje… Rešenje za to je svakako sopstveni domen.

Kupovina svog domena je laka i jeftina. Za cenu nekoliko kafa možete kupiti svoj domen na godišnjem nivou. Najbolje je zakupiti domen koji sadrži vaše ime i prezime, na pr. Petar Petrović treba da zakupi domen petarpetrovic.in.rs.

Zašto biste zakupili svoj domen?

Kolege iz RNIDS-a su napravile kratak i jasan infografik upravo na tu temu. Klikom na sliku videćete šta sve možete da radite sa svojim domenom:

Klikni i vidi šta sve možeš sa svojim domenom

Klikni i vidi šta sve možeš sa svojim domenom

Loading...

Piše:
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

1 komentar

  1. Nina

    Posto se bavim modnim blogom, baš sam planirala da ovo uradim proteklih dana…

antoine oliver pilon 5
Hot or not

Da li je ovo najotkačenija muška frizura u 2017. godini?

20-godišnji kanadski glumac Antoine Olivier Pilon, najpoznatiji po ulozi problematičnog tinejdžera u filmu Mommy, postao je predmet rasprava na mnogim internet platformama zbog nove frizure.