Prati nas

Intervenisala i policija: Miljanu Kulić prebile majka i sestra!

Šokantno

Intervenisala i policija: Miljanu Kulić prebile majka i sestra!

Skandal majstor i nakon rijalitija (foto: Facebook)

Skandal majstor i nakon rijalitija (foto: Facebook)

Neminovno je da je skandalozna Miljana Kulić bila najveća zvezda rijaliti-šoua Maldivi. Kulićeva šokira javnost i nakon izlaska iz rijalitija, putem Facebooka podelila je da su je prebile sestra Tijana i majka Marija, prenosi Kurir.

Miljana je na Facebook postavila fotografiju na kojoj su vidne ogrebotine na njenom telu, a u opisu je dodala da su njena sestra i majka odgovorne za ove povrede.

“Za ovo su zadužene moja draga Tijana Kulić i mama Marija. Policija je intervenisala”, napisala je Miljana, a zatim je nakon nekoliko sati izbrisala fotku.

Razlozi brutalnog napada nisu navedeni, ali možda su majka i sestra Kulićeve iznervirane što ona sada ima novu žrtvu koju proganja, a to je njen cimer iz Maldiva, Igor X.

Naime, Miljana je izbačena iz rijalitija nakon što je opsovala produkciju, a kako je kasnije navela to je uradila zbog Igora, u kog se zaljubila. Kulićeva je dodala i da joj je Kostić slao poruke i udvarao joj se, a pevač tvrdi kako ga ona proganja i da razmišlja o tome da pokrene tužbu protiv nje.

“Ona laže, niti sam joj slao poruke, niti sam joj naručivao pesme. Miljana me često uznemirava, zove, blokiram je, ali ona ponovo nađe način! Ukoliko nastavi ovako moraću da je prijavim”, rekao je uznemireni Igor.

Da su tvrdnje pevača tačne, možda potvrđuju postovi na Facebooku koje Miljana posvećuje Igoru, a u njima sebe naziva hrabrom ženom koju on ne može da ima, poredi ga sa majmunom, ali i proziva da ne želi da odvede svoje ćerke na more, uz napomenu da trenutno sluša pesmu bivše Kostićeve supruge, Mine Kostić, Egocentričan.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Brendon

    24. 03. 2016. at 21:24

    IRVASKA je 60 kg PREDEBELA samozvana “mafijaška tetka” i ZLO ZLA ili Vesna LAŽOVKA. Istina je da ti je Miljana Kulić čerka ali je se stidiš i dala si je na osvajanje: Stidiš se i svoje bolesne majke, koji si pre 4 godine nepokretnu oterala od kuće?!? A i zadužena si do guše i traže te zelenaši!!! A onda TI SMOR lažeš i smišljaš neistine o okučanima, halooooo LAŽLJIVA LUZERKO!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top