Prati nas

Ipak ostavila bakšiš? Kendall Jenner odgovorila na prozivku konobara

Vesti

Ipak ostavila bakšiš? Kendall Jenner odgovorila na prozivku konobara

Odgovorila na prozivke (foto: Hawt Celebs)

Model Kendall Jenner nedavno je posetila jedan njujorški kafić, nakon čega su konobari objavili fotografiju njenog računa gde se videlo da mlada manekenka nije ostavila ni cent bakšiša koji je deo osnovne kulture u Sjedinjenim američkim državama.

Kendall zaposlenima u pomenutom kafiću na prozivku nije ostala dužna, objavivši status na svom Tviter nalogu: “Dođavola, izgleda da sledeći put nećemo ostavljati bakšiš u kešu”.

Nakon što je slika njenog računa objavljena, mnogi su napali mladu Jennerovu, dok je bilo i onih koji su stali u njenu odbranu: “Da li je ikome palo na pamet da je možda ostavila napojnicu u kešu?” napisao je jedan pratilac, dok je drugi prokomentarisao: “Ni ne poznajete je. Ona je donela posao ovom kafiću svojim pojavljivanjem, a kako joj oni vraćaju? Verovatno je platila u kešu, kao što mnogi rade, tako da konobari lažu”.

Ostavljanje napojnice u SAD-u je još uvek na dobrovoljnoj bazi, čak i kada je uračunata u račun, ali, po zakonu, minimalni iznos plate za šankere i konobare je samo 2,13 dolara po satu, tako da im je dodatni novac uvek dobrodošao.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Tamy_LA

    06. 09. 2017. at 17:25

    Minimalna cena rada u US je 7.5 a u Californiji 10.50 USD per hour, tako da je neosnovano ovo sto pisete , iato ste preuzeli s drugah portala, verujte da ovo nije tacno za satnicu. To je protivzakonito da radnici image manju satnicu. Istina je da su konobari placeni minimalac iz tog razloga jer imaju baksis od 15% do 20% po racunu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top