Connect with us

Iskusite život iz druge perspektive sa Alwaysom


Sponzorisana vest

Iskusite život iz druge perspektive sa Alwaysom

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Always Ultra ulošci pružaju i do 100% zaštite od curenja, čak i ako ste okrenuti naopačke!

Always Ultra ulošci pružaju i do 100% zaštite od curenja, čak i ako ste okrenuti naopačke!

Always Ultra je lansirao onlajn istraživanje za žene u Srbiji kako bi otkrio čega se sve, u pogledu garderobe, sportskih i društvenih aktivnosti, one odriču svakog meseca tokom 5 delikatnih dana. Rezultati prikupljeni od 1126 učesnica konkursa pokazuju da one obično te dane provode odričući se svojih omiljenih aktivnosti.

Žene u Srbiji poznate su po tome što vode računa o svom izgledu i prate modne trendove. Ipak, 40% njih koje su učestvovale u istraživanju otkrilo je da se tokom delikatnih dana odriču kratkih i uzanih suknji, njih 31.7% ne nosi šorts u tom periodu, dok 27.7% njih pomera svoje vreme planirano za šoping.

Kada je društveni život u pitanju, ukoliko se delikatni dani dese tokom vikenda, najbolje što može da se desi, kako je njih 60% odgovorilo na Always pitanja, jeste da subotnje veče provedu gledajući romantičan film i jedući mnogo kokica. Na taj način one izbegavaju moguće neprijatne situacije.

Leto nas uvek podseti da mislimo o svom izgledu na plaži, pa se trudimo da svoje telo oblikujemo vežbama. Deluje kao da nas na tom putu ništa ne može zaustaviti. Ipak, 48.8% žena u Srbiji koje su odgovorile na Always pitanja kaže da tokom tih dana moraju da otkažu svoje treninge.

Porvh svega, 26% žena koje su odgovorile na pitanja je spremno da otkaže svoje putovanje na planinu ukoliko bi se ono poklopilo sa delikatnim danima u mesecu.

Vreme je da se situacija preokrene u njihovu korist – i da im se vrati njihovih 5 dana.

Drage dame, od sada, sa Always Ultra ulošcima koji pružaju i do 100% zaštite od curenja, možete da nastavite sa svojim dnevnim aktivnostima i aktivnim životom na koji ste navikle, čak i tokom delikatnih dana. Zato počnite da svoj život tokom delikatnih dana posmatrate iz drugog ugla… zanimljivog, uzbudljivog i bez oklevanja – čak i kada ste okrenute naopačke!

Always Ultra se kladi da ste jače nego što mislite!

Redakcija Tracara.com
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

1 komentar

1 komentar

  1. Tracaroo

    15 September 2014 at 6:37 pm

    Nema gorih uložaka na svijetu. Hem se od plastike prave, hem su meni užasno neugodni. Moj lični izbor je Naturella :) Ali, nije baš lijepo da se reklamišu ulošci, koji izazivaju svašta.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top