Prati nas

Ispao Čupo, ušao dečko Jelene Jovanović!

Ispao Čupo, ušao dečko Jelene Jovanović!

Čupo napustio Farmu

 

Čupo Kalač sinoć je dobio najmanje glasova publike, zbog čega je napustio imanje u Lisoviću.

On je dobio 16,2 posto glasova, Slobodan Đurković 47,7, a Sara Trajanović 36,1 posto glasova. Rediteljka Jelena Golubović, inače njegova rijaliti ljubav, prišla mu je poslednja da se oprosti, rekavši: “Opraštam ti”, a njegov odgovor je bio isti: “I ja tebi”! Rediteljka mu je onda još rekla: “Javno da se izviniš, duguješ mi mnogo!”

Japi ušao zbog bivše devojke Jelene Jovanović

 

Čupo je sinoć napustio Farmu, ali se jedan novi farmer uselio. Reč je o Aleksandru Marinkoviću Japiju, bivšem dečku plavokose pevačice Jelene Jovanović. Kada je ušao na imanje, Jeleni je bilo vidno neprijatno, prišla mu je da ga zagrli, ali je on skinuo njene ruke sa njegovih ramena i samo rekao: “Nemoj meni te fore!”, očigledno revoltiran što se ljubila sa Edinom Škorićem.

Redakcija Tracara.com

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. POKER

  21/10/2013 at 11:46 am

  Ko god da je ovaj Cupo sve je rekao o sebi i neslavno izasao .Tipican primer muskarca bez slifa,bez trunke dostojanstva.Da li je ovo stvar ukusa ili skolski primer coveka bez dostojanstva u ovom prolaznom zivotu.

 2. saray

  21/10/2013 at 12:54 pm

  Zar ovo nije “VIP”? Kako moze uci decko,ili bivsi muz i to je vip zvanje? Ulazi decko pevacice koja ni sama nije “vip” smesno…

 3. curly ccc curly

  21/10/2013 at 1:40 pm

  ma vip do vipa

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top