Prati nas

Ispovest Sava Miloševića: Deda se sapleo i ubio mog oca!

Vesti

Ispovest Sava Miloševića: Deda se sapleo i ubio mog oca!

savo milosevic

Savo Milošević progovorio je po prvi put u javnosti o tragedijama koje su zadesila njega i njegovu porodicu.

Za nepune tri godine Milošević je pretrpeo tri teška životna udarca. Deda Savo, imenjak, preminuo je 2012. godine u zatvoru, godinu dana nakon što je u dvorištu porodične kuće ubio svog sina Stevu, Savinog oca, a rođeni brat Andrija je 2013. nastradao u saobraćajnoj nesreći.

Kako prenose domaći mediji, proslavljeni fudbaler je u ispovesti za nedeljnik Vreme otkrio da je njegov deda ubio njegovog oca – sasvim slučajno. “Nije imao nameru da ubije mog oca, već se sapleo, a puška je opalila. Bio sam ljut na njega, kivan, ogorčen, iako se radilo o nesrećnom slučaju,” istakao je Savo i ispričao da je teško podneo smrt brata.

“Bili smo veoma bliski. Prebacili su ga u Urgentni centar. Posle petnaestak minuta, neko je izašao i rekao mi da je… Bio je mrtav. Trideset osam godina! Dokle, pomislio sam. Kod mene su sve priče komplikovane, pa i to što je moj deda ubio mog oca. Kasnije se ispostavilo da je bio nesrećan slučaj, pa mi je u neku ruku bilo lakše. Deda je izašao sa puškom, ali nije imao nameru da ubije oca, već se sapleo, a puška je opalila. Nesrećan slučaj, ali poguban, jer u istom momentu čovek gubi obojicu. Bio sam ljut na dedu. Ogorčen, kivan, besan,” ispričao je on.

Redakcija Tracara.com

Loading...


6 komentara

6 Comments

 1. pifi

  02/06/2014 at 2:32 pm

  sapleo se i ubio coveka..Gospode Boze.

 2. lili

  02/06/2014 at 4:04 pm

  a sta ce mu puska uopste?

 3. miigrooom

  02/06/2014 at 4:22 pm

  i misli da ce neko da proguta ovu pricu.

 4. Minja

  02/06/2014 at 5:14 pm

  Porodica Milošević živi dvije kuće ispred mene. Uvijek su bili bučni i nekako “baksuzni”. Jedini “normalan” je upravo Sava. Strašno je šta mu se sve dogodilo :-(

 5. Marie

  03/06/2014 at 12:54 am

  Ali stvarno,NO COMMENT.

 6. bbbbb

  30/03/2015 at 9:55 pm

  Tuzno jadan Savo ,mora da mu je jako tesko ziveti sa tim.Porodicno prokletstvo .

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top