Prati nas

Ispraćaj Majkl Džeksona uživo na “Tračari” od 7 uveče!

Vesti

Ispraćaj Majkl Džeksona uživo na “Tračari” od 7 uveče!

Majkl Dzekson, sahrana

Kao što sam vam već rekla, ispraćaj Majkl Džeksona održaće se danas. Po našem vremenu to je u 19:00, u Los Anđelesu to je 10 ujutru.

Uspela sam da sredim da na “Tračari” ide uživo prenos kompletnog događaja. Nisam sigurna da će neka od domaćih televizija imati živi prenos, pa eto idealne prilike da ga gledate kod mene ukoliko ga ne bude na TVu.

Prenos ćete gledati u ovom donjem prozoru. Tu već sada možete gledati pripreme za komemoraciju:

Na ovom događaju pojaviće se mnogi od poznatih ličnosti koji su bili bliski sa Majklom. Za sada je sigurno da će nastupiti Džastin Timberlejk, Bijons, Maraja Keri, Paf Dedi, Dajana Ros… poslednje reči uputiće i Bruk Šilds, Medžik Džonson i Kobi Brajant.

Elizabet Tejlor, njegova bliska prijateljica, objavila je na svom “Twitteru” da neće doći. “Ne želim da delim svoj bol sa milionima drugih ljudi. To je intimna stvar između mene i Majkla”, rekla je.

Ostanite na “Tračari”!


Loading...
53 komentara

53 Comments

 1. rijalda

  28. 04. 2010. at 19:12

  samo mi daj tvoje prezime ja kliknem na ovo sta si mi poslala ono samo izace face…i nista ne pise da ti hoces da nas prihvatais kao prijateija ali mozemo ovako samo mi daj tvoje prezime i ja cu napisat da vidi i ja cu ti ponudit da budes moj prijateij

 2. Dajana :))))))

  25. 05. 2010. at 20:04

  na face-u se ja zovem Dajana Jackson Bieber :)

 3. rijalda

  26. 05. 2010. at 16:09

  dajana napisala sam kao što si ti napisala ali nema te u pretrazi ne znam u čemu je stvar tako bih volela da na facebooku postanemo prijatelji

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top