Prati nas

Isprobajte novu liniju za negu kože – Bioten

Sponzorisana vest

Isprobajte novu liniju za negu kože – Bioten

Bioten kozmetika za negu lica i tela, koja je nedavno stigla na srpsko tržište, bazirana je na prirodnim sastojcima i zadovoljava potrebe ženske kože. Kompanija Bioten je za sve dame pripremila kozmetičku liniju koja koristi najsavremeniju formulu bez parabena (hemijskog konzervansa) i parafina (derivata nafte), koji se koriste u kozmetičkoj industriji, a mogu da budu veoma štetni za zdravlje. Svi Bioten proizvodi su dermatološki testirani na posebnim tipovima kože.

Bioten paleta kozmetičkih proizvoda jedna je od najprodavanijih u ovom delu Evrope, a u Srbiji se po pristupačnim cenama nalazi u prodaji od 2011. godine. Prateći savremeni trend Green is fashionable kompletna linija za negu lica i tela obogaćena je vitaminima, a preparati su na bazi dunje, biljnog mleka pamuka, maslinovog ulja i drugih prirodnih sastojaka.

U sklopu Bioten palete nalazi se program za negu lica, tela, ruku kao i anticelulit program. U okviru linije za negu lica nalaze se preparati, Skin moisture i Skin defence. Skin moisture proizvodi namenjeni su mlađim ženama (25+), dok je linija Skin defence namenjena damama sa zrelom kožom (35+). U okviru proizvoda za negu tela i ruku nalaze se losioni za hidrataciju i regeneraciju kože, a anticelulit program sadrži losione za mršavljenje (Bodyshape i Celulitfight).


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. fafa

  26. 03. 2012. at 16:27

  ja uzela rozu dobra je :) i mleko za telo je super!

 2. tenzila

  27. 03. 2012. at 07:17

  hoće li ove kreme biti dostupne na području BIH?

 3. vesna

  11. 10. 2012. at 20:35

  Gde se u Beogradu mogu naci preparati Bioten kozmetike?

 4. Tijana

  20. 10. 2012. at 17:01

  @vesna imas u Lilly-u :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top