Connect with us

Isprobajte novu liniju za negu kože – Bioten
Sponzorisana vest

Isprobajte novu liniju za negu kože – Bioten

Bioten kozmetika za negu lica i tela, koja je nedavno stigla na srpsko tržište, bazirana je na prirodnim sastojcima i zadovoljava potrebe ženske kože. Kompanija Bioten je za sve dame pripremila kozmetičku liniju koja koristi najsavremeniju formulu bez parabena (hemijskog konzervansa) i parafina (derivata nafte), koji se koriste u kozmetičkoj industriji, a mogu da budu veoma štetni za zdravlje. Svi Bioten proizvodi su dermatološki testirani na posebnim tipovima kože.

Bioten paleta kozmetičkih proizvoda jedna je od najprodavanijih u ovom delu Evrope, a u Srbiji se po pristupačnim cenama nalazi u prodaji od 2011. godine. Prateći savremeni trend Green is fashionable kompletna linija za negu lica i tela obogaćena je vitaminima, a preparati su na bazi dunje, biljnog mleka pamuka, maslinovog ulja i drugih prirodnih sastojaka.

U sklopu Bioten palete nalazi se program za negu lica, tela, ruku kao i anticelulit program. U okviru linije za negu lica nalaze se preparati, Skin moisture i Skin defence. Skin moisture proizvodi namenjeni su mlađim ženama (25+), dok je linija Skin defence namenjena damama sa zrelom kožom (35+). U okviru proizvoda za negu tela i ruku nalaze se losioni za hidrataciju i regeneraciju kože, a anticelulit program sadrži losione za mršavljenje (Bodyshape i Celulitfight).

Loading...
4 Comments

4 komentara

 1. fafa

  26/03/2012 at 4:27 pm

  ja uzela rozu dobra je :) i mleko za telo je super!

 2. tenzila

  27/03/2012 at 7:17 am

  hoće li ove kreme biti dostupne na području BIH?

 3. vesna

  11/10/2012 at 8:35 pm

  Gde se u Beogradu mogu naci preparati Bioten kozmetike?

 4. Tijana

  20/10/2012 at 5:01 pm

  @vesna imas u Lilly-u :)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top