Istina o klijentima grupe Models!

Objavljeno: 19.11. 12:24

Otkrila pravu istinu o klijentima grupe Models (foto: Facebook)

Otkrila pravu istinu o klijentima grupe Models (foto: Facebook)

Velika prašina u domaćim medijima podigla se nakon izjave menadžera grupe Models da članice ove grupe ne smeju da se pojavljuju u javnosti sa momcima, zbog klijenata koji u njih ulažu.

Nekadašnja članica ove grupe, Ružica Veljković, koja je izbačena iz grupe jer je javno eksponirala vezu sa pevačem Andrijom Akijerm Markovićem, rešila je da pojasni ko su klijenti ove grupe.

“Mi nismo imale nikakve klijente, to je glupost! Moj bivši menadžer Milan Vrbić se nije lepo izrazio. Mi smo samo radile kampanje za druge, tu se se podrazumevaju kompanije, a ne klijenti u tom smislu kako su drugi shvatili. Ali mi, devojke, nikada tokom rada u grupi „Models“ nismo upoznale nijednu osobu koja ima veze sa nekom od kompanija već samo odradimo fotografisanja. U tom periodu kada su trajale kampanje, nismo smeli da u medijima odvlačimo pažnju na neke druge stvari, kao što su veze sa momcima. Samo smo mogle da pričamo o poslu. To je jedini razlog. Ja sam otkrila vezu sa tadašnjim dečkom i tada sam prekršila dogovor i zato sam bila izbačena iz grupe. Ne postoje tu nikakvi klijenti”, rekla je Ružica za PulsOnline.
faris.yuma@gmail.com'
Piše:
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

2 komentara

 1. bukarica.sm@neobee.net'

  bonny

  Kako da ne!

  Thumb up 4 Thumb down 0

 2. deeedavido@gmail.com'

  hmm..

  uu uuuu ma mnogo ste mi vi postene nesto!prave svetice! :D

  Thumb up 5 Thumb down 0

dara bubamara
Hot or not

HOT or NOT: Dara Bubamara inspirisana Minnie Mouse

Kada je reč o stajlingu Dare Bubamare modni kritičari idu od hvalospeva do najtežih pogrdnih komentara, ali ona, u svom stilu, ne haje mnogo za...