Connect with us

Italijanski brend odlepio za JK: Ona je unikat, kopira je Kim, a nosi naše modele!
Foto

Italijanski brend odlepio za JK: Ona je unikat, kopira je Kim, a nosi naše modele!

Vruće fotke za vruće leto (foto: Facebook)

Vruće fotke za vruće leto (foto: Facebook)

Nakon uspešne nedelje u kojoj je prvi put uživo izvela nove singlove, Jelena Karleuša otputovala je na mini odmor u Tursku.

Pevačica je rešila da proslavi uspeh koji je postigla oborivši rekord za najviše pregleda na YouTubu u Srbiji za 24 sata, pa je sa porodicom sebi dala oduška i uživala u čarima turskih bazena.

Vodene igrarije (foto: Facebook)

Vodene igrarije (foto: Facebook)

Obučena u zanimljiv kupaći kostim italijanskog brenda Yanse, Karleuša je mamila poglede, ali i uzdahe svih prisutnih, a fotografije u kojima izgleda besprekorno objavila je na društvenim mrežama, koje su gorele od komentara.

Priznanje za savršen izgled stiglo je i od ovog italijanskog brenda, koji je na svom Instagram profilu objavio vrele fotografije, uz hvalospeve.

“Ne mogu da verujem da su ovi kostimi stigli do nje! Ona je divna, fantastična, jedinstvena! Čak je i Kim Kardashian kopira. Ona je Jelena Karleuša! Hvala što si nas izabrala,” stoji u poruci.

Loading...
9 Comments

9 komentara

 1. DUPE KIM KARDASIJAN

  09/07/2017 at 2:03 am

  Krlja se banja u ovom bazenu stos vaki drugi posetilac piski u njega… pre ulaska u bazen i posle izlaska obavezno popiti po jednu kutiju antibiotika,a moze i da zatrudni haha

 2. keki

  09/07/2017 at 6:42 am

  opet ovi glupi komentari tipa ona letuju u turskoj a ja u nici jer ja sam ostvarena zena 21 veka, sto ne sjasete? i u vas vodovod mozda neko piski pa nista

 3. Edgar

  09/07/2017 at 8:22 am

  Kad Birtaševička odradi PR :)

 4. Serbianboy

  09/07/2017 at 9:43 am

  Pa dobro bar je “modna ikona” ako ne svetski poznata pevacica ahaha.Da se zadovolji

 5. Wtf

  09/07/2017 at 11:04 am

  Ovo vise lici na fan page stranicu nego na neku official, ima 6k pratitelja i naziv addict u imenu 😜

 6. Roxy

  09/07/2017 at 12:58 pm

  Svake godine Italia iznedri stotine novih dizajnera pogotovo kupacih kostima, ovo je jedan primer takve, obicno traju sezonu ili dve. Kompliment je ok, nije ni cudo, ali isto tako je samo kompliment koji nije bas neka udarna vest.

 7. tanja

  09/07/2017 at 5:47 pm

  Kida kako izgleda <3

 8. Sunny

  09/07/2017 at 10:17 pm

  Kolikaaaa je??? WTF? Ovaj tekst o kostimima koji sastavila Zoka je suviše pink i banalan za komentarisanje, ali šta to ona pokušava sad da ubedi narod oko izgleda? Biti bedevija nije više “seljački”, nepristojno i šta sve nije srala za Seku, Gogu i bilo koga ko je ima makar i mali višak. Izgleda kao precvala ofucana plejboj zečica u penziji. Brutalno sam iskrena. Ona to voli. To kad je neko brutalno iskren kao i ona. Pa da ne zavijam u celofan Roke koke ljujljajjjjj

 9. Minaž

  10/07/2017 at 9:11 am

  Sunny daaaa toooo. Roookaaaaj….ona kad je debeljuca sad je to ok?? Ha ha…Seka smraala i Goga a i Daraaa a JK se uprasila. Karma je cudo.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top