Prati nas

Ivan Bosilčić želi da unovči svoju popularnost!

Vesti

Ivan Bosilčić želi da unovči svoju popularnost!

Popularni glumac Ivan Bosiljčić odlučio je da konačno unovči svoj uspeh. Ivan je novinarima priznao kako pored silnih obaveza tokom snimanja serije “Ranjeni orao” jednostavno nije imao vremena da se posveti nekoj marketinškoj kampanji i postane zaštitino lice nekog brenda. Jer je očigledno je da su pare tu…. Posle zavrešetka serije i premijere istoimenog filma, zgodni glumac kaže da razmatra ponude.

bosiljcic-v

”Iz tehničkih razloga nisam mogao da ih prihvatim. Činilo mi se da bi bilo suviše da igram u seriji, a da u toku serije bude ubačena reklama u kojoj bih opet bio ja. Ponuđeno mi je da budem zaštitno lice nekoliko vrlo uspešnih firmi. Ne da glumim… Za osobu u javnom životu kojoj se nudi da bude nečije zaštitno lice, to je vrhunac… Nije bio pravi trenutak, ali sam konačno dovoljno slobodan da ozbiljno razmotrim neku od ponuda.”

Hmm, biće ko da najviše njemu… Ivan! :)

Loading...


4 komentara

4 Comments

 1. kazzo

  03/05/2009 at 9:54 am

  Meni je najbolji srpski glumac!Obozavam da gledam serije “Ljubav i mrznja” i “Ranjeni orao” u kojima glumi kao da nije u seriji!

 2. Wookee is the one!!

  03/05/2009 at 3:49 pm

  on je tako lep i zgodan! a uz to dobar glumac! sta ces vise od toga!!! zasto da neunovci svoju popularnost?! covek se bavi glumom da bib bio popularan1 sve na svetu se placa! zar ne?

 3. jasna

  07/05/2009 at 11:14 am

  Presladak je !

 4. jelica

  19/05/2009 at 10:04 pm

  JOK, šišarka !!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top