Prati nas

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović: rekli NE Beoviziji!

Vesti

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović: rekli NE Beoviziji!

Popularni televizijski par Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić, najviše su se proslavili svojim ulogama u mega popularnoj seriji Ranjeni orao, koja je snimana na osnovu knjige Mir Jam. Glumački par je toliko obožavan, da su non-stop na TV-u! Sledeće što očekujem je da mi iskoče iz frižidera ili pećnice… Hahahaha… Znam da devojkama uopšte ne smeta da gledaju zgodnog Ivana Bosiljčića, ali ne zaboravite lepotan je priznao da je u stabilnoj i srećnoj vezi sa pevačicom Jelenom Tomašević.

Tako lepi i talentovani Sloboda i Ivan su možda baš savršeni duet koji bi vodili nacionalno takmičenje za izbor pesme za Eurosong, Beoviziju. Nažalost ovakvu ponudu oboje su odbili zbog svojih obaveza u matičnim pozorištima. Šteta, bilo bi lepo da ih gledamo na bini Beovizije 7.og i 8.og marta.

A ko će zapravo voditi ovo takmičenje još uvek se ne zna…

izvor: Svet

Loading...


8 komentara

8 Comments

 1. nikola

  05/02/2009 at 12:21 pm

  najjjj serija……………

 2. ALEKSANDRA

  07/02/2009 at 12:40 pm

  ccccccccccccooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll sssssssssssssssssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. tina

  09/02/2009 at 1:00 pm

  ivani ti si najslađi glumac baš bih volela da te upoznam!!!!!!!kiss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Natasa

  22/02/2009 at 5:46 pm

  Ivane ti si najlepsi…cmok

 5. kristina

  24/02/2009 at 7:02 pm

  IVANE TI SI NAJLEPSI I NAJBOLJI GLUMAC.BAS BIH VOLELA DA TE UPOZNAM.CMOK.POSALJI MI TVOJU SLIKU NA OVU ADRESU AKO MOZES

 6. Pingback: Ivan Bosiljčić kupuje stan u Beogradu

 7. kazzo

  21/04/2009 at 9:45 am

  Serija je najbolja,a pesma nema toliko mesta da je ishvalim po zasluzi!!!!!!

 8. ADRIANA

  12/06/2009 at 1:41 pm

  JA SAM ADRIANA.IMAM 9.GODINA I RANJENI ORAO JE MOJA OMILJENA SERIJA.JA JESAM MALA ALI OBOŽAVAM OVU SERIJU NISAM PROPUSTALA NIJEDNU EPIZODU.IAKO JE OVO KONKURS ZA VELIKE JA VOLIM OVU SERIJU PA ZATO NESTO MORAM NAPISATI.
  NEDAVNO SU ME MOJI DRUGARI PITALI DA KAŽEM MOJE NAJOMILJENIJE GLUMCE PA SE MENI NAJVIŠE SVIĐATE VI I SLOBODA MIĆALOVIĆ.MENI JE OVA GLUMICA NAJLEPSA OD STARIJIH DEVOJKI A OD VELIKIH DEČAKA NENAD-IVAN BOSILJČIĆ.
  NAJVIŠE MI SE SVIĐATE VI I SLOBODA MIĆALOVIĆ U SERIJI RANJENI ORAO.KAD STE BILI U MALINSKOJ NA KALEMEGDANU,U ZLATINOM SELU I U ZADNJOJ EPIZODI!
  PA ETO MENI STE VI NAJLEPŠI!!!…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top