Prati nas

Ivan Ivanović iskritikovao koleginicu: Ispala je neprofesionalna!

Hot!

Ivan Ivanović iskritikovao koleginicu: Ispala je neprofesionalna!

Voditelj je javno iskritikovao svoju koleginicu iz žirija TLZP (foto: blic)

Voditelj je javno iskritikovao svoju koleginicu iz žirija TLZP (foto: PR)

Nedelju dana nakon što je Facebook status članice žirija showa Tvoje lice zvuči poznato, Marije Mihajlović, digao veliku prašinu u medijima, povodom ovog slučaja oglasio se još jedan član žirija, voditelj Ivan Ivanović.

Naime, popularni voditelj tvrdi da je celokupan show bio organizovan na svetskom nivou, kao i da su svi učesnici ove sezone TLZP-a bili odlični. Ivan je potvrdio da je Prva televizija u protekloj nedelji pretrpala veliki medijski pritisak, kao i da je njegovoj koleginici Mariji najverovatnije zasmetalo to što su neki njeni komentari izbačeni u montaži pa je svoje nezadovoljstvo pokazala statusom na Facebooku, u kom je javno optužila produkciju da nepravedno favorizuje jednog takmičara – pevača Baneta Mojićevića.

“Marija je ljuta jer su u montaži skraćeni njeni komentari i sada se sve odražava na Baneta Mojićevića. To smatram neprofesionalnim i veliki sam protivnik toga jer svi su tokom celog takmičenja videli Banetov kvalitet, a mislim da je u nedelju uveče pokazao još više. Ona nije sasvim poznavala rad produkcije i kako sve to funkiconiše, što je malo nerealno za nekog ko je na televiziji”, izjavio je Ivanović za Naše novine.

Inače, Marija je ostala dosledna svom obećanju da će “u znak protesta”, u polufinalnoj emisiji, Banetu Mojićeviću dati minimalan broj poena.


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. BOOM!

  23/12/2014 at 11:13 pm

  I ti si Sari u prvom serijali zbog fanova, ponavljam ZBOG FANOVA NA TWITTERU ni krivoj ni duznoj dao 2 tako da cutis! Ne treba da otvoris ta kriva usta!

 2. aaa

  24/12/2014 at 12:31 am

  Ova sezona ne može ni prismrditi prošloj sezoni tako da… moraju necime dizati rejting :)

  @Boom imaš pravo, gotivim Ivanovića ali ponekad kenja bespotrebno

 3. Whatsss

  24/12/2014 at 12:43 pm

  Nmeogu da verujem da.Nisam ocekivala ovo od Marije mislim zasto je Bane kriv ,stvarno se slazem sa Ivanom.
  ██▄▄██▄▄██.Ja baneta podrzavam i mislim da on treba da pobedi ali i mala Katarine je super ,i glupo bi bilo da samo zbog montaze da se iskalju je na Banetu!!!!!!!!!

 4. Vicious

  25/12/2014 at 9:59 pm

  A on je profesionalan sa tradicionalnim dvojkama za Cipija,da ne govorim o drugim stvarima…Gadi mi se sad,nisam znala da je ovoliki smrad.

 5. Maja

  30/12/2014 at 2:01 am

  Ni prva emisija mi se nije dopala. Lošiji takmičari, nedostajele su dobre koreografije i oni sjajni igrači, Ivanović se drstično poslejlačio. Postao je prava baba- tračara. A fazoni su mu mnogo ofucani. Bilo je samo nekoliko dobrih nastupa. Na Prvoj još jedino Ples sa zvezdama može da održi neki nivo ako ne promene nijednog člana žirija i voditelje. Ili će i tamo d dovedu Ivanovića?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top