Prati nas

Ivan Ivanović neće u X Factor: Sjašite s mene!

Hot!

Ivan Ivanović neće u X Factor: Sjašite s mene!

Neće da vodi X Factor (foto: Instagram)

Neće da vodi X Factor (foto: Instagram)

Od kako je televizija Prva najavila novu sezonu X Factora, u javnosti se licitiraju imena novih voditelja. Među potencijalnim kandidatima za ovu poziciju, našao se i Ivan Ivanović, o čemu smo pisali danas.

No, izgleda da se voditelju tok-šou emisije Veče sa Ivanom Ivanovićem ne dopada ova ideja, pa ju je besno na Twitteru demantovao.

“Već je postao trend među kolegama, kada nešto treba najaviti, moje ime se obavezno nađe u tekstu. Mogli biste malo da sjašete pls #xfaktor.” napisao je on.

Kako saznajemo, emisiju će voditi Antonija Blaće iz Hrvatske, koju naša publika zna iz emisije Veliki brat, a Ana Grubin, koja je vodila prvu sezonu, odbila je angažman iz privatnih razloga.


Loading...
8 komentara

8 Comments

 1. :D

  13/01/2015 at 10:21 pm

  Hvala Bogu da neće !
  Krme debelo !

 2. Tzar

  13/01/2015 at 11:21 pm

  koliki je on Gay…sa velikim G..

 3. Nadzak Baba

  14/01/2015 at 3:39 am

  ma mozete samo da mu….

 4. Ankh

  14/01/2015 at 5:36 am

  OVAJ sajt je dostigao vrhunac tablodine gluposti !!! BLJAK !!

 5. lady.me

  14/01/2015 at 3:51 pm

  ser ser, kenj kenj…

 6. Maya

  14/01/2015 at 4:02 pm

  Kao pitbul, na stranu njegovo mentalno zdravlje o cemu bi moglo tek da se raspravlja….Pocinje da lici na JK svojim ponasanjem, izjavama i visokim misljenjem o sebi.

 7. Lungo mare

  14/01/2015 at 6:22 pm

  Kaže sjašite i kažu neće u X Faktor.
  Pa normalno da on nemože voditi tako ozbiljan projekat.Na stejđžu bi svi vidjeli Antoniju a njega nebi primjetio ama baš niko….nemože ga primjetiti…kako kad je “mali palčić” ni mikroskopom ga teško naći.
  Ivanović je mali debeli čovječuljak izgledom ko “bure baruta” da ga na ulici sretneš ,nemoš ga zapaziti ali ga možeš nagaziti.Po svojoj visini bi se trebao kretati krajem trotoara za svaki slučaj.Ovako malo burence treba imati stalno uz sebe neku frulicu kad neko nailazi da ga obavjesti….hejjjj—to sam ja…Ivan…Ivan bez zemlje i hodam trotoarom.
  Zamislite Vi sad kako to on bahato komentira kao da je on nezaobilazan i neki faktor.Umesto da šuti on se kao nešto buni.To rade svi “mali i mali mu je mali” nebili ga zapazili.Dakle čisti kompleks i najbolje da šuti jer ako ga JK sretne mogo bi se naći u jarku…..ono….sory nisam te primetila.

 8. Nadzak Baba

  15/01/2015 at 4:52 am

  ne svirajte.. on je veliki šoumen, i žao mi je što ga neću gledati ..eto..crknite

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top