Prati nas

Ivan Ivanović potvrdio da odlazi sa Prve

Televizija

Ivan Ivanović potvrdio da odlazi sa Prve

Voditelj Ivan Ivanović napustiće televiziju Prva, na kojoj već osam godina vodi popularni šou-program Veče sa Ivanom Ivanovićem. Voditelj će u poslednjoj emisiji, ovog petka, ugostiti Žarka Lauševića.

U četvrtak uveče, Ivanović je na twitteru potvrdio da više neće voditi popularnu emisiju, objavivši poruku koju su mu kolege ostavile na teleprompteru.

Razlog odlaska je taj što mu uslovi novog menadžmenta ne odgovaraju. Podsećanja radi, TV Prva, kao i ostale medijske kuće Antenna grupe u Srbiji, prodate su biznismenu Srđanu Milovanoviću, bivšem suvlasniku Kopernikusa.

“Poslednji intervju gledaćemo u petak, kada će mu gost biti Žarko Laušević u 272. epizodi. Glumac i voditelj su dugogodišnji prijatelji, a konačno će sesti da razgovaraju i pred kamerama,” kaže sagovornik i dodaje da Ivanović hoće da ode u velikom stilu.

“Trenutno je rešen da napusti male ekrane i nastavi posao u nekoj marketinškoj agenciji, ali i da ostane usko vezan za medije.”

“Nije bilo razgovora na tu temu, niti se bavimo spekulacijama. Emisija se snima i već u petak u standradnom terminu, u 22 sata, možete pogledati ekskluzivni intervju sa glumcem Žarkom Lauševićem,” kažu na ovoj televiziji.

Ivanović je ranije u intervjuu N1 televiziji izjavio da će otići sa Prve, ukoliko ga novi vlasnik uslovi slobodom govora. “Rukovodstvo se neće menjati, videćemo u januaru kad dođe novi vlasnik šta će biti, mi vodimo razgovore među sobom na Prvoj. Do nove godine će se znati šta će biti, kako će da izgleda uređivačka politika. Promena vlasnika je komplikovana tema. Ja lično mislim da ja tu nemam čemu da se nadam, ali to je moja kuća, videćemo kako će to da izgleda. Ja verujem u istinu i slobodu i moram da stojim uspravno i budem spreman na sve što život može da baci na mene,” izjavio je on.

On je dodao da je uspeo da se izbori da emisija izgleda ovako kakva je danas, i da je to zasluga menadžmenta. “Omogućili su građanima Srbije da imaju jednu emisiju. Ukoliko ta emisija ne bude mogla da se radi kao do sada, ja je neću raditi. Hrabrost se pokazuje rešenošću da stojiš ispred svojih principa,” rekao je on.


4 komentara

4 Comments

 1. Kompleksasi

  20. 12. 2018. at 09:35

  Novi vlasnik Vucko i batica. U Srbiji na zalost pocinje pravi medijski mrak. RIP slobodi govora u medijima, do daljnjeg, na veliku zalost, i to u 21.-om veku.

 2. noname

  20. 12. 2018. at 13:54

  ovo je stvarno strasno

 3. pixie

  20. 12. 2018. at 17:30

  Citava zemlja se survava u jedan opasno dubok ambis. Pocela sam ozbiljno da se pripremam za odlazak iz Srbije, nadam se da cu za nekoliko meseci biti daleko odavde.

 4. Gyg

  21. 12. 2018. at 00:51

  Rip slobodi, fasizam je vec na snazi

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

To Top