Connect with us

Ivan Ivanović se miri sa ženom?
Extra

Ivan Ivanović se miri sa ženom?

Da li se Ivan Ivanović se vraća bivšoj supruzi!?

Iako su se tokom leta razveli, a onda imali i težak period u odnosu, popularni voditelj je u poslednje vreme davao izjave koje su jasno ukazivale na to da se on kaje zbog svega što se dogodilo. Vrlo je moguće da sam, boreći se u ovom ratu koji vodim zbog emisije, zapostavio svoju ljubavnu priču i na kraju platio skupu cenu za to. Zbog toga mi je sigurno žao i kad bih mogao da vratim vreme, izmenio bih mnogo toga. Pristao bih da ne budem najpopularniji voditelj u Srbiji, a da ostanem sa svojom porodicom,” izjavio je tada Ivan.

No, u emisiji u kojoj je gostovao John Challis, jedna od gostiju u publici bila je i bivša žena Zorica, koju je voditelj pomenuo u više navrata, našalivši se da ga je supruga ostavila zbog brkova.

Nakon par sati, on je i tvitovao: “Evo, sad gledam u ženu koju volim i ona mrzi moje brkove… Hoću da znate da ih uklanjam samo i jedino zbog nje!”

Videćemo kako će se ova ljubavna priča okončati.

Redakcija Tracara.com
Foto: Kurir
Loading...
7 Comments

7 komentara

 1. neko ko gotivi vladu

  23/01/2013 at 3:09 pm

  Mnogo mu je slatka zenica!

 2. M

  23/01/2013 at 3:51 pm

  Meni nesto drago… <3

 3. Mrsavica

  23/01/2013 at 4:05 pm

  bas su mi slatki, ja njega obozavam!

 4. OX

  23/01/2013 at 5:06 pm

  Eh MMOJ IVANE VERUJ DA SE SVOJA ZENA VECANA SKOJOM IMAS DETE CUVA I POSTUJE NIJEDNA OD NAPUCANI ZENA NEMOZE BITI BOLJA OD TVOJE SVETE VOLE ZA DZEP A TVOJA STOSI LEP <3 CENI ZENU TREBACETI CASA VODE KAD TIJE NAJ POTREBNIJE JAVAM ZELIM SRECU SVU

 5. maja.podgorica

  23/01/2013 at 8:17 pm

  Zdravije bi bilo po njega da se vrati svojoj porodici i smiri se.

 6. Mama tvoja

  24/01/2013 at 12:32 am

  Bez obzira na sve i na to sto nisam njgov ljubitelj, jako mi je drago zbog ovoga.

 7. tina

  24/01/2013 at 5:39 am

  To sto je neko uspesan ne znaci da treba da zapostavi suprugu ili da je menja za slavu. Poznata muska taktika on bi se jadan zrtvovao i ne bio najpopularniji i bla,bla. Mogao je, verovatno, i jedno i drugo da je zeleo. Drago mi je ako se mire, ipak imaju cerkicu.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top